Ako ih volite, uvek ćete ih hteti

Kad se o ljubavi, ljubavnim vezama i seksu radi, postoje razne zablude, a jedna od njih je i ova iz naslova: ako svog muškarca ili ženu volite, uvek ćete želeti da vodite ljubav s njima. Ta ideja možda deluje romantično i slatko, ali je stvarnost drugačija.
Možete da volite nekog, ali ste toliko umorni da se samo srušite i zaspite. Ili ste pod velikim stresom i zaista vam nije do seksa. Ili ste bolesni. Ili nemate seksualnu želju zbog nekih lekova koje uzimate. Mnogo je mogućih razloga da u nekom trenutku ne želite seks, da ne želite da vodite ljubav, iako partnera ili partnerku zaista volite svim srcem.
Nekada, iako vam nije do seksa, ako voljena osoba počne da se mazi s vama, poželećete i vi da vodite ljubav. Ili će vam, uprkos stresu i neraspoloženju, toliko prijati to što vas voljena osoba želi da ćete poželeti i vi nju, iako ste tek koji trenutak ranije mislili da nema šanse da to poželite. Ali nekada do toga neće doći. Nekada će voljena osoba želeti seks, a vama neće biti do toga i nećete se uzbuditi, ili ćete vi želeti da vodite ljubav, a voljenoj osobi neće biti do toga i neće moći to da uradi. I to ne mora da ima ama baš nikakve veze s tim koliko se vas dvoje volite. I veoma zaljubljen muškarac ili žena mogu da u nekom trenutku ne budu raspoloženi za vođenje ljubavi s voljenom osobom.
Šta kad se to desi? Možete pokušati s umiljavanjem i milovanjima, možda će pomoći. A ako ne pomogne, odložite vođenje ljubavi – ni vi ne biste voleli da vas neko na to, fizički ili psihički ili emotivnim ucenama, prisiljava. I, molimo vas, nemojte misliti da to što voljenoj osobi nije baš u svakom trenutku do vođenja ljubavi znači da vas ona više ne voli, setite se da ni vama nije baš u svakom trenutku do toga, i da to nije zato što partnera ili partnerku više ne volite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavmuškarcisekszabludaželjažene
Komentari (0)
Dodaj komentar