Ako ste sami i posle 35. godine, pročitajte ovih 5 saveta

Mnogi od nas imali su duge veze sa nesrećnim krajem pa su sredinom četvrte decenije života ostali sami.

Neki su imali neuspešne brakove iz kojih su izašli „ranjeni“ pa im treba dosta vremena da se oporave, ali vremena baš i nema „na izvol’te“.

Ovo je 5 saveta koje bi muškarci i žene posle 35. godine mogli da pročitaju, poželjno da ih i prihvate jer će im onda nastavak života biti daleko lakši, piše superzena.b92.net,

Usporite ritam

Obožavali ste da idete na kafe i piva sa drugarima, da putujete stalno i idete noću u klubove. Usporite. Nemate više 25 godina. Stariji ste i mudriji i pažljivije birajte mesta i društvo za razgovor i provod.

Nađite stabilnog partnera

U Srbiji je jako veliki izazov da se adekvatan partner pronađe posle 30. godine, a o kasnijem periodu života da i ne pričamo.  Stoga, probajte da strpljivo tražite nekog ko je stambeno i finansijski obezbeđen jer će vam se samo takvi potpuno posvetiti. Ako traže posao znači da su nervozniji ili preokupirani time, a ako samo misle na društvo i provod, neozbiljni su.

Foto: Pixabay/massaoud

Nađite vreme za sebe

Dok tražite sebe u periodu kada vas izluđuju sa svih strana kritikama kada ćete da se ženite/udate ili dobijete decu, ignorišite takve osobe i okrenite se sebi. Dobra knjiga, film, utakmica, serija ili šetnja u prirodi čine čuda i daju vam preko potrebnu energiju za dalje.

Nema više taktiziranja

Do sada ste birali kome ćete dati mejl ili profil na mrežama, s kim ćete na piće a s kim u krevet ali to vreme više nemate. Bar ne u tolikoj meri. Zato nemojte više da odugovlačite sa nekim odlukama. Ovo naravno, ne znači da treba da se venčate sa prvom „normalnijom“ osobom, ali ne treba ni da ih postrojavate u glavi i onda birate.

Pronađite sebi sličnu osobu

Ovo ne mora da bude partner. Može i poznanica, član rodbine, komšija ili koleginica na poslu. Bitno je da posle 35. godine napravite oko sebe takav krug ljudi s kojima ćete u svakom trenutku moći da popričate, takve osobe koje su jednostavno, na istoj talasnoj dužini s vama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

usamljenost
Komentari (0)
Dodaj komentar