Ako ste žena koja vara, jedan detalj tokom vođenja ljubavi vas može odati

Iako muškarci možda varaju više, činjenica je da ni ženama varanje nije strano.

Dok neki pripadnici jačeg pola to možda rade iz puke zabave, žene varaju najčešće iz jednog razloga – nedostatka pažnje. Ako partner ne pridaje dovoljno pažnje i poštovanja koje zaslužuje, žena će to potražiti kod nekog drugog.

Istraživanja su pokazala i snažnu vezu između varanja i glumljenja ženskog orgazma.

Tokom jedne studije, žene su odgovarale na pitanja koliko intenzivne i česte orgazme imaju, a muškarci koliko im partnerka često doživljava orgazam.

Kada su uporedili odgovore, došli su do zaključka – što češće žena glumi orgazam, to je verovatnije da vara svog partnera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

prevaraseks.zene
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Ljilja

    Za Rebel: ako ovo nije sarkasticno onda Vas od srca pozdravljam, zelim dug zivot i dobro zdravlje kao i Vasoj supruzi. Svaka cast

  • milovan

    Objasnite vi meni.?? Kako to muskarci varaju vise.??!! Sa kim varaju.Ako vara zenu sa drugom zenom onda je rezultat jedan muskarac i jedna zena.Ako vara sa tri zene,onda vara jedan muskarac i tri zene. I sada mi objasnike kakvu ste vi matematiku upotrebili.???Muskarac nemoze nikada da vara vise od zene.

  • Anonimni

    Jedna zena Cemu varanja ako postoji obostrano postovanje i ako umemo da se cujemo… nije tudji izlog bogatiji od svoje radnje !

  • Simeon

    Žene, zlo bez koga se ne može! Što je muškarac gori to je ona bolja i obrnuto. Zašto žene ne poštuju dobre muškarce i obrnuto?

  • Rebel

    Žene su divna nežna bića koje treba tretirati kao prelep cvet. Koliko ljubavi uložite u njih toliko će vam se vratiti i to je cela nauka. Mi muškarci znamo da budemo pravi idioti i kreteni prema nežnijem polu misleći da su sve one potencijalen kurve i niža bića koja treba da prate i zadovolje prvenstveno naše potrebe, a ako se žena ne uklopi u taj šablon ona za nas ne valja pa onda nastaju problemi u vezi ili braku. Ja svoju suprugu tretiram kao malo vode na dlanu i zato dobijam nagradu u vidu divne supruge i brižne majke moje dece.

  • FILIP

    Zene i trebaju da varaju svoje muzeve,jer im ne odaju paznju i postovanje.Muzevi uglavnom Vikendom „bulje“u TV aparat,gledajuci znojave fudbalere,na prodatim utakmicama.Umesto da Vikend provedu sa svojom zenom,oni se bave gledanjem prenosa nekih glupavih utakmica,ili zavirivanjem u haubu svog cetvoro tockasa.Zene su kod nas u braku,veoma zapostavljene.Nije onda cudno,da ono sto nemaju kod svog muza,potraze kod sarmantnog kolege.