Anketa ih razotkrila: Ogromna većina žena ima ovu seksualnu fantaziju, koju kriju kao zmija noge

Muškarci su se od pamtiveka trudili da od svojih partnerki pa i od drugih žena saznaju da li im se dopadaju iste ili makar slične stvari i igrice u seksu.

Žene bi obično prevrtale očima i naglas govorile da su im seksualna pomagala, ostvarivanje fantazija i sl. „gadna stvar“ i da tako nešto ne bi mogle čak i u braku. Međutim, kada se pojave ankete na raznoraznim muško-ženskim portalima, sve maske padaju i pod plaštom diskrecije, čitaoci otkrivaju šta zaista vole i žene u seksu.

Dve poslednje mini-ankete koje su sprovedene na uticajnim američkim portalima za žene pokazale su da se žene potajno nadaju da makar jednom u životu probaju grupni seks, a dominaciju čak i češće od toga.

Čak 65 posto dama priznalo je da im je grupni seks na prvom mestu liste fantazija u seksu, a čak 32 posto je priznalo da su na neki način i učestvovale u orgijama, makar posredno.

Jedan broj žena naglasio je da bi volele da im se u životu makar jednom dogodi trojka, sa dva muškarca, nikako sa još jednom ženom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fantazijaseks
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Gari

    Za trojku većina žena laže.Ja kao muškarac sam skoro svaku partnerku probao nekako da nagovorim na trojku ali sve su odbile jer nisu imale nameru da me dele sa drugom, verovatno iz razloga da me ta druga ne preotme.U tim anketama mogu da kažu anonimno šta god hoće, ali realna situacija je da su ljubomorne i da ne žele da im bilo ko preotme partnera.Retko koja uopšte priznaje da je ljubomorna, ali to je tako.Isto kao što ni muškarci ne bi voleli da im partnerku burgija neko drugi, jer je možda bolji od njih u krevetu, a to bi se brzo saznalo i partnerka bi ih najverovatnije napustila veoma brzo nakon takvog eksperimenta.Zapravo su svi redom posle nekog vremena potajno željni „novog mesa“, ali da se ne sazna i da postojeća veza ostane i opstane.

    • Anonimni

      Nisi probao da partnerku animiraš za trojku sa muškarcem ?

    • Anonimni

      na to je i sugeriso tekst .. ali .. ko će čitati do kraja Jedan broj žena naglasio je da bi volele da im se u životu makar jednom dogodi trojka, sa dva muškarca, nikako sa još jednom ženom.