Avanture uz pomoć Interneta

Svi koji koriste Internet saznaju za mogućnost upoznavanja potencijalnih partnera, bilo za avanturu, bilo za nešto ozbiljnije, uz pomoć globalne mreže. Mnogi i isprobaju tu mogućnost, pa bi moglo biti zanimljivo saznati šta je ono što se najviše traži kad se o muško-ženskim odnosima radi.
Podrazumeva se da bi većini nas bilo najinteresantnije da saznaju „kako to naši rade“, to jest, šta je to što naši „zemljaci“ traže i šta ih najviše zanima, ali, nažalost, takva ispitivanja kod nas nisu vršena. Zato ćemo vam preneti rezultate ispitivanja sprovedenog u Americi, na osnovu 30.000 članova jednog od najvećih sajtova za upoznavanje dama i gospode.
Pokazalo se da su, od muškaraca, znatno traženiji oni koji na svom profilu navedu da žele ozbiljnu vezu, dok su dame koje žele samo strasne susrete bez obaveza znatno traženije od svojih „sestara“ koje žele ozbiljnu vezu – dame koje ne žele obaveze već samo povremene strasne susrete zatrpane su ponudama. Mada, prema pravilima sajta, nije obavezno postaviti fotografiju, oni koji je postave dobiće mnogo više ponuda – muškarcima bez fotografije stiže za tri četvrtine manje ponuda, dok se damama bez fotografija javi jedna šestina onih koji se jave damama s fotografijom. I sve to bez obzira na to što ljudi nemaju načina da znaju da fotografija nije doterana u fotošopu, ili da uopšte predstavlja tu osobu.
Prilikom izbora podobnog kandidata, damama je bitno da muškarac s kojim izlaze ima dobru platu, dok je muškarcima najbitniji ženin izgled – čak im se i ne dopada ako ona ima veću platu od njega. Što se traženih profesija tiče, muškarci najčešće žele da izađu sa studentkinjama, umetnicama, muzičarkama, veterinarkama i poznatim ličnostima (valjda im se za njih čini da će biti najslobodnije i najsklonije varijanti „bez obaveza“), a nisu baš skloni penzionerkama, sekretaricama, kao ni ženama u policijskim i vojnim uniformama. Žene pak rado biraju policajce, vojnike, vatrogasce, pravnike i finansijske službenike.
To su bile dame i gospoda „preko bare“ – nadamo se da će neko slično istraživanje obaviti i kod nas, pošto bi rezultati verovatno bili prilično zanimljivi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avanturainternetljubav
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Aleksandra Dudić

    S obzirom da sam svog budućeg muža upravo na Internetu upoznala, mislim da bi trebalo da se neka vrsta istraživanja sprovede i kod nas, jer ništa mi ne zaostajemo za svetom. Zato članku mogu dati ocenu odličan.