Bez odricanja: Savršene seks poze kad vas uhvati strast, a morate da budete tihi

Bilo da ste u gostima kod nekog ili su došli gosti, ili možda imate punu kuću dece, a želite se prepustiti strastima, postoje poze koje su tihe, a užitak vrhunski

Misionarska poza
Ovo je odlična, vrlo intimna poza koja ne stvara jake zvukove.

– Postoji dobar razlog zašto ovu pozu nazivamo klasičnom. Misionarski položaj dopušta partnerima da budu licem u lice i imaju vrući kontakt očima. Osim toga, taj bliski kontakt i trljanje telima je sjajan način stimulisanja klitorisa – objasnila je Lisa Finn, seksualna edukatorka u Babelandu, firmi koja se bavi trgovinom seks igračkama.

Ažurirana poza 69
Poza 69 je svima dobro poznata, a njezina modifikovana verzija razlikuje se samo po tome što oboje leže na  boku (ne jedno na leđima, drugo iznad).

Partneri su jedno drugome glavama u međunožju i pružaju oralni seks. Ovaj položaj je, takođe, vrlo tih. I ne zaboravite da koristite i prste za dodatnu stimulaciju.

Pod tušem
Seks pod tušem odličan je kada ste nekome u gostima. Vrata kupatila možete zaključati, a zvuk vode zakamufliraće zvukove seksa.

– Pokušajte dignuti jednu nogu i staviti je na slavinu, biće ugodnije. I ne zaboravite poneti sa sobom lubrikant jer voda ispire prirodne – kaže seksologinja Jess O’Reilly.

S licem u jastuku
Ovo je mirnija verzija psećeg stila. Žena leži na stomaku, a partner penetrira s leđa. Pritisak njegovog tela priljubiće klitoris uz dušek pa će to biti dodatna stimulacija. Dođe li vam da vrištite od zadovoljstva, uhvatite jastuk i zaronite licem u njega.

Jahačka poza
Muškarac leži na leđima, recimo, na tepihu, a žena raširenih nogu stoji iznad njega pa se spušta u čučanj i tako dolazi do penetracije.

Ova poza je dobra jer klečanje na tepihu može biti vrlo neugodno za koljena, a osim toga, žena ima odličnu kontrolu nad celom situacijom.

Sklupčana poza
Ova poza slična je tzv. kašiki. Oba partnera leže na boku licem okrenuti na istu stranu i imaju savinute noge u koljenima. On je iza nje i priljubljeni su jedno uz drugo.

Stručnjakinja za seks Rachel Wright savetuje ženama da dignu jednu nogu, a kada penis jednom bude unutra, mogu je spustiti.

Poza ‘konj za ljuljanje’
U ovoj pozi muškarac sedne, prekrsti noge (kao da vežba jogu), rukama se iza sebe osloni na podlogu, a žena sedne na njega raširenih nogu i obujmi ga njima. Ona ima svu kontrolu.

Ova poza je vrlo intenzivna i intimna u isto vreme. Osim toga, može biti vrlo tiha što je odlično ako vam, recimo, gosti spavaju s druge strane zida, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavpozaseks.
Komentari (0)
Dodaj komentar