Bivši nije bio nesposoban u krevetu

Nemali broj žena će, prateći bilo savete iz magazina, bilo zdrav razum, reći svom dragom da im je u krevetu najlepše s njima. Ili čak ni na taj način neće porediti bivšeg i sadašnjeg partnera – neće ih, što se seksa tiče, porediti uopšte (bar ne naglas). To, međutim, ne znači da je bivši vaše drage u krevetu bio totalni nespretnjaković.
Ima muškaraca kojima je ova priča potpuno nepotrebna, jer im nije najbitnije da budu najbolji ljubavnici s kojima je njihova draga bila, bitno im je da ih partnerka voli i da želi da bude s njima. Međutim, ima i onih koje more brige: a šta ako je njen bivši bio bolji ljubavnik, hoće li mu se ona vratiti, da li bi je čak i samo podsećanje na to koliko je bivši bio dobar navelo da smesta otrči nazad u njegov krevet (malo preterujemo)? Za one koji razmišljaju o takvim stvarima odgovor je: ne, neće se vratiti svom bivšem samo zato što je, što se tehnike tiče, bio bolji ljubavnik. Kao što smo ranije pisali, uopšte nije sve u tehnici.
Sasvim je moguće da je neki od njenih bivših bio fenomenalan ljubavnik i da je ona zaista jako uživala s njim. I šta s tim? Da li to znači da, na duže staze gledano, vi s tom damom nemate nikakve šanse? Ne. Ma koliko taj bivši bio fenomenalan ljubavnik, ona nije više s njim. S vama je i želi da bude s vama. Bivši je, kao što sama reč kaže, bivši.
I, znate šta? Ako je ona s vama, to znači da joj je s vama lepše. Vi joj se više dopadate, s vama više uživa i u krevetu i van njega. Nema veze koliko je bivši bio dobar, bolji je onaj koga voli – to jest vi. A dokaz da ste joj vi bolji imate već samim tim što je s vama.
Zato, dragi naši muškarci, bez straha. Vaša draga je samo vaša. Naravno da neće škoditi ako tu i tamo naučite i ponešto novo – ljudi uče dok su živi, pa ćete tako i vi i voljena osoba – ali to što je poneko iz njene prošlosti bio umešan u krevetu, a ne totalni gubitnik ne bi trebalo da vam predstavlja nikakav problem u vezi.
Uživajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bivšikomparacijaseksveza
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Momčilo Cakić

    Ljubav se prema voljenom ne može fotografisati. Ona je nevidljiva, zar ne? Po vašem mišljenju u životu i ljubavi je dopušteno sve: prevara, lukavost. Kod iskrenih muškaraca prvi dan ljubavi sa voljenom je i poslednji dan razuma.