Buduće supruge?

Sve ste već okusile: veze i vezice, muškarce vredne pomena, a i one vredne zaborava, prave i pogrešne ljubavi… Čvrsto ste odlučile – udaćete se!

Verovale ili ne, ne morate da izgledate kao filmska zvezda! Istina je, muškarce instinktivno privlače zanosne obline, žene koje izgledaju seksi. Ali inteligentni momci ignorišu taj instinkt. Dovoljno su mudri i traže ženu sa atributima mnogo vrednijim za vezu na duge staze.

Srdačnost i nežnost, recimo. Upravo te osobine muškarci smatraju važnijim od lepote. Možda zbog toga što žele nežnost, ali je teže i ređe ispoljavaju od žena. Definitivno će ih pre odbiti žena koja nije ljubazna i dopadljiva nego žena nesavršenih proporcija.

Da li često imate priliku da budete tople, otvorene i nežne sa svojom porodicom ili decom? Ili ste toliko opterećene karijerama i željom za uspehom da ste izgubile svaku vezu sa svojom nežnijom stranom? Možda ste bile povređene u prošlosti, pa se bojite da se otvorite i budete emotivne pred muškarcem? Oni sve te inhibicije nepogrešivo prepoznaju u momentu.

Ako ste do sada imale problema u odnosima sa muškarcima, pokušajte da pokažete nežniju stranu svoje ličnosti. Kako? Toliko puta žene iskazuju mnogo više ljubavi prema svojim psima ili mačkama nego prema muškarcima. Druženje sa kućnim ljubimcem ponekad može da otvori vašu senzibilnu stranu. Ako vam je lako da volite, da grlite svog ljubimca i uživate sa njim, dok vas nešto koči da to pokažete i muškarcu do koga vam je stalo – razmišljajte o njemu kao o ljubimcu. Hranite ga. Volite ga. Ugušite ga nežnostima. Ceniće to više nego deset superzgodnih figura ili lepih lica.

Da li ste razumne, sređene, sa obe noge na zemlji i glavom na ramenima? Ili ste uplašene, neurotične, bez ikakve stabilnosti u životu? Može li muškarac bez bojazni da se oženi vama, dozvoli vam da koristite njegovu čekovnu knjižicu i, što je još važnije, da li vas može videti kao majku svoje dece? Da li bi bio siguran kada bi ostavio decu sa vama?

Ako ste tip divlje i neobuzdane žene, verovatno ćete privući takvog muškarca. Naravno, razumne muškarce privlače i takve žene – za zabavu. Ali kasnije, kada ozbiljan muškarac bira suprugu, on traži stabilnu ženu. Želi onu koju će smeti da odvede pred svoju porodicu bez straha od toga da će ga se ona odreći do kraja života. Želi onu koja može da razgovara sa njegovim poslovnim partnerima, a da pri tom ne brine da će nakon toga izgubiti posao. Želi ženu na koju može da se osloni. Kada ste spremne da se uozbiljite, zaboravite na čudno ponašanje i pokažite svoju odgovornu stranu. Neka muškarci vide da ste žena sa kojom mogu graditi život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar