Čekanje između dva sastanka

Čak i bez pomne pretrage moguće je naići na najrazličitija "pravila" kad se o ponašanju na početku veze radi. Ne znamo ko ta pravila smišlja, ali je mnogima očigledno da nisu nikakva obaveza i da nepoštovanje istih teško da će dovesti do katastrofe u ljubavi. Recimo, pravilo da on mora nakon prvog sastanka da sačeka tri dana pre nego što je pozove na sledeći.
Zašto bi čekao? Da ne ispadne prenapadan? Ako je on oduševljen njom, i ona oduševljena njime, dama teško da će imati nešto protiv ako on ne čeka tri dana, već je pozove smesta – i ona njega želi da vidi što pre, i da ponovo uživa s njim. Da joj "udara čežnju"? Taj postupak je precenjen, naročito ako više niste tinejdžeri. Tokom ta tri dana ona bi pogledom pokušavala da hipnotiše telefon da već jednom zazvoni i "izjedala" se pitajući se da li mu se zaista dopala, ili ju je video kao "smaračicu" i nema nameru ikad više da joj se javi.
Naravno, pošto većina ljudi ima razne obaveze, savršeno je moguće da njih dvoje neće moći da se vide već sledećeg dana. Ali, to nema veze s pozivom – čak i kad ste pretrpani obavezama, ne oduzima baš toliko mnogo vremena ni energije da se s nekim nakratko čujete, kažete da ste "u frci", ali vam je bilo super i jedva čekate da se ponovo vidite. Izgovorite to naglas, dodajte tome vreme potrebno za okretanje broja, i videćete koliko dugo traje – ako vam je stalo, toliko vremena ćete svakako naći.
Dakle, ako nemate ni najmanju želju da čekate kako biste svojoj novoj dragoj saopštili da ste uživali s njom i dogovorili se kad ćete se ponovo videti, samo napred! Pozovite je! Ukoliko ste joj se dopali, ne samo da vam neće nimalo zameriti na tom pozivu već će biti oduševljena njime, a ako joj se niste dopali, to što biste čekali tri dana ne bi pomoglo nikome.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cekanjeljubavpravilaveza
Komentari (0)
Dodaj komentar