Četiri stvari oko kojih nikada ne treba da se svađate s partnerom

Dobra komunikacija ključna je za uspeh veze.

Naravno, nikome konstantno ne cvetaju ruže i svađe se događaju, ali neke stvari jednostavno nisu vredne prepirki.

Kako piše Your Tango, u ovim situacijama bi trebalo da izbegavate konflikte s vašim partnerom.

Hobiji i privatno vreme

Ponekad je jedna strana u vezi ljubomorna zbog toga što njihov partner želi da određeno vreme provede i sam, a ne da baš sve u životu radite zajedno. To vas zaista ne bi trebalo da ljuti jer su hobiji i želja za privatnim vremenom čak vrlo poželjni u vezi. Važno je da se međusobno podržavate i poštujete interese svog partnera jer to samo znači da će biti srećan zato što radi ono što voli i onda o tome kasnije može razgovarati s osobom koju voli.

Svekar i svekrva

Čest je slučaj da se ljudi ne slažu sa svojim svekrom i svekrvom. Ipak, ako problem nije veliki, već samo razlika u interesima, ne bi trebalo da se prepirete oko njih. Oni su roditelji vašeg partnera i morate ih poštovati i truditi se da  sa njima uspostavite što bolji odnos ako nameravate da vaša veza ili brak budu srećni i dugotrajni.

Uređenje doma

Umesto da se svađate kako biste uredili određenu prostoriju vašeg zajedničkog doma, sednite, stavite na papir vaše želje i želje vašeg partnera i pronađite najbolji način da ih uklopite. Jer oboma vam je cilj da se u vašem životnom prostoru osećate što prijatnije.

Kućni poslovi

Svako mora biti zadužen za nešto i to je normalno. Napravite nedeljni raspored kućnih poslova i odredite vreme kada ćete ih odraditi pa za svađom oko gomile rublja ili neopranog posuđa neće biti potrebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

svađaveza
Komentari (0)
Dodaj komentar