Da li je istina ili mit – ove 4 poze za seks su ženama najdraže, kažu stručnjaci

Stručnjaci za seks izdvojili su top četiri poze za koje tvrde da su ženama najdraže, odnosno da u njima najviše uživaju, a objasnili su i zašto.

Položaj mačke
U ovoj pozi dolazi do izražene stimulacije klitorisa. Poza je slična misionarskoj, samo što je muškarac pomeren malo više (oko pet centimetara) tako da mu kod penetracije penis dotiče klitoris. U isto vreme žena drži noge obmotane oko muškarca i kontroliše pritisak.

Pseći položaj
Poznat i kao „doggy style“. Kod ove poze žena je na kolenima i dlanovi su joj na tlu, a muškarac penetrira otpozadi. U ovom položaju stimuliše se ženina G- tačka što rezultira jakim orgazmom.

Most
Kod ovog položaja dolazi do duboke penetracije. Radi se o pozi koju možemo da nazovemo obrnutim „doogy-jem“. Žena legne na leđa pa se podigne tako da su joj stopala i dlanovi na tlu, a karlica u vazduhu. Muškarac je na kolenima, između njenih bedara i rukama joj pridržava zadnjicu.

Ona je gore
Samim tim ima kontrolu nad celom situacijom, a i položajem svog tela namešta koliko će klitoris biti stimulisan tokom penetracije. Recimo, ukoliko želi da penis više dotiče klitoris, samo mora više da se nagne prema muškarcu i malo više stisne bedra, prenosi Prva.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavseks.
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Moje Miličanstvo

    Suštinski su sve to idiotarije. Koliko god isklišeizirano zvuči, žene zaista nisu iste i dok ne pitaš apsolutno ne možeš da znaš šta kojoj godi.

  • Zglobni Skoč

    Izem ti „stručnjake“.Nek ikažu da žene mrze baš ove poze, ovi drugi kaži da su im baš te poze najomiljenije.Pa ako muškarac ne zna šta njegova druga polovina najviše voli, onda bolje da batali to što radi…