Da mu budete najvažnije

Mnoge devojčice, kada su male, maštaju da budu princeze ili kraljice, kao u nekoj bajci. Kada porastu, u bajke uglavnom više ne veruju, ali se jedan deo želje zadrži – da nekome budu kao kraljica ili princeza, to jest, da ih njihov dragi, makar i ne bio bukvalno princ na belom konju, tretira kao kraljicu. Ne mora da im ispunjava svaki hir, ali svakako žele da mu budu najvažnije. A kako veza odmiče, može se desiti da nekako ispada da su voljenoj osobi sve manje i manje važne. Dakle: kako ga navesti na to da mu budete na vrhu liste prioriteta?
Jedna mogućnost jeste da mu prepustite vođstvo. Mnogim muškarcima se dopada da oni budu ti koji odlučuju o stvarima, pa tako može da bude dobra taktika da pustite njega da organizuje vaše zajedničko putovanje, da odabere restoran u koji ćete na večeru ili da osmisli vaš zajednički vikend.
Ukoliko se viđate, ali još uvek ne živite zajedno, može da bude dobra ideja da nekada bude teško videti se s vama. Ovo važi ako ste uvek vi te koje se prilagođavaju njegovim obavezama, ako uvek vi organizujete zajednička viđenja, tako da on samo treba da se pojavi – ne mora da se trudi uopšte. U takvoj situaciji nije loše povremeno biti nedostupan kako bi on shvatio da ipak mora da se potrudi ako želi da bude s vama.
Još jedna mogućnost, ona koja bi trebalo da je očigledna od samog starta (ali  je u mnogim slučajevima poslednja koja padne na pamet, ako je se uopšte i setite) – recite mu šta želite, šta je to što vam nedostaje. Ako vas vaš dragi voli, vi mu, najverovatnije, već jeste najvažnije u životu, samo je moguće da on to ne pokazuje onako kako biste vi to želele. Zato se nemojte  stideti ni ustezati – jednostavno mu kažite šta hoćete. Po svoj prilici će vam vrlo rado ispuniti želju, čim sazna da je to nešto što vam znači.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavpotrebepriritetželje
Komentari (0)
Dodaj komentar