Da vam pokloni više pažnje

Nemali broj žena bi baš voleo kada bi im partner posvećivao više pažnje. A malo koja od njih želi da pažnju direktno traži, već bi volela da on to spontano uradi. Ukoliko biste i vi volele više pažnje, evo kako da svog dragog inspirišete na to (uradiće on to spontano, nakon što ga vi suptilno navedete na ideje te vrste).
Odobravanje je jedna od glavnih stvari, nešto što svako želi. Potvrda da je dobar, uspešan, da uživate s njim, da je fenomenalan, neverovatno privlačan… Što mu je poželjno delom reći, a delom pokazati. Kako?
Jedan od načina je taj što ćete inicirati seks. Zvuči jeftino? Nije, nimalo. U vezi ste, normalno je da ćete voditi ljubav, a vašem dragom će se i te kako dopasti ako to ne bude uvek na njegovu inicijativu. Mnogi muškarci će već i vaš pristanak na seks shvatiti kao ono odobravanje koje smo pominjali. Ako vođenje ljubavi inicirate vi, to je onda vrlo intenzivno odobravanje. Otprilike kao da svom dragom bez reči kažete sve što bi ikad voleo da čuje o sebi (dobro, možda ne baš toliko intenzivno, ali blizu tome).
Komplimenti – svako ih voli. Volite ih i vi, zar ne? Voli ih i vaš dragi. Na šta da mu date kompliment? Na sve čega se setite. Sviđa vam se kako mu stoje te pantalone. Dopada vam se što je toliko snažan. Kad li je naučio da se tako dobro ljubi? Dopada vam se njegov (deo tela po izboru). Ta ideja mu je odlična. Smišljajte dalje sami, uvek je moguće dati kompliment za nešto. I nemojte birkati trenutke kada ćete mu dati kompliment, čekati na pravo vreme. Pravo vreme za takve stvari je uvek i stalno, u što većoj količini!
Često ga pitajte za mišljenje o nečemu. Ovo ne znači da je poželjno zapitkivati ga za svaku sitnicu, tako će steći utisak da ništa ne možete same i da on sve mora da vam rešava, ali danas nije retkost ni da se muškarci žale da ih draga ni za šta ne pita. Dakle, pitajte ga za mišljenje o nečemu što ne mora nužno da bude muška stvar i bez upadica saslušajte njegov odgovor. A zatim neka se iz vaše akcije vidi da ste to mišljenje zaista uzele u obzir, da niste pitale tek da pitate. Na taj način on oseća da ga zaista slušate i da vam je njegovo mišljenje bitno – jedna od najčešćih žalbi i muškaraca i žena danas jeste da osećaju kao da ih partnerka ili partner uopšte ne slušaju, pa je ovo veoma bitna stavka.
Pogledajte ga u oči i nasmešite se bez ikakvog posebnog razloga, samo tako. Možda će mu to isprva biti suviše, pa će ubrzo skrenuti pogled – a kada vam se ponovo okrene, i dalje ćete ga gledati i smešiti mu se. Verovatno će opet skrenuti pogled, a kada vidi da mu se i dalje smešite i zaljubljeno ga gledate, želeće da vam skine zvezde s neba.
Najkraće moguće rečeno – pružajte mu pažnju, mazite ga i pazite, i biće i više nego srećan da vam višestruko uzvrati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pažnjavezazapostavljanje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Upravo to sve radim(o), ali nismo ni svjesni koliki smo „davež“.