Dame, uradite ove 3 stvari i druga žena mu neće pasti na pamet!

Ljudi nisu monogamna bića, a ni zaljubljenost ni ljubav nisu trajne kategorije. Zato je svaka ljubav borba, svakodnevna. Naravno, ukoliko procenite da je vredno boritit se određenog muškarca. A za tu borbu valjalo bi da koristite proverene savete – recimo ova tri. Čim počnete da ih primenjujete, on neće ni pomisliti na drugu.

Preuzmite inicijativu i kontrolu

Budite agresivniji i energičniji, nikako stidljivi. Oni žele ženu koja je inicijator u krevetu i koja može da im kaže šta od njih tačno traži, koja „bezobrazno“ priča i uživa u orgazmu. Podelite sa svojim partnerom svoje seksi snove i odigrajte svoje imaginarne uloge u krevetu.

Pitajte ga za fantazije koje ima i ispunite ih

Umesto da nagađate, slobodno ga pitajte šta on zapravo želi u krevetu i koje su njegove najmračnije fantazije. Iznenadićete se koliko njih je u stvari vrlo jednostavno i prizemno kada je reč o seksu.

Pokušajte da pročitate njegove misli

I oni vole da ih nekada iznenadite, da vide koliko ih dobro poznajete.

Jednom kada u svojim fantazijama bude viđao samo vaš lik, lik žene koja je spremna da mu pruži sve, nikada više neće pomisliti na prevaru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kontrolaljubavželje
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Mistalovalova

    Ehhhh, kad se samo setim, što bi rek’o pokojni Đole, imao sam onomad pre jedno dooobrih tri’es godina, jenu žešće iskusnu žensku.Tu nije bilo pardona i nekih pauza, ta nije dala po tri sata da mi padne vršnjak.Ta je znala znanje, nije bilo nikakvih tabua niti nemogućih misija kod nje.E to su bila vremena, to su bile ženske koje nisu stidljive niti gadljive.Ove novije generacije nemaju pojma.Nabace litru jeftinog antiperspiranta, prajmer i „tri ruke“ šminke, i misle da je to garancija za dobru akrobaciju i da je dovoljno da legnu i rašire noge.I automatski se svaki muškarac na taj prizor pretvara u Sifredija, a one štrcaju, skvirtuju kao u pornićima.Ma nema ništa od te priče.Tako i ti frajeri sa asfalta što se muče jadni po teretanama, misle da će devojke da svirtuju čim vide sve te naduvene mišiće, ma idi begaj…A kad dođe do neke akcije, minut-dva i štrcnu, i tu se sva priča završava.Spavanjac, gotova akrobatika.

  • Mistalovalova

    Pa kad čovek poželi da vam štrcne u usta ono malo belanceta, nemojte biti gadljive.I vi volite kad vas dragi oliže, pa nemojte biti stipse.I naravno, nemojte praviti grimase jer to automatski odbija i ubija svaku želju za sledećim krugom.Progutajte junački.Čim u seksu ima gađenja, grimasa i odbijanja, pa i loše glume, to odbija muškarce.Pijete jaja od prepelice i svašta što nađete na netu, a ovo malo belanceta vam se gadi?Prekinite sa tim.Uvek će se naći neka koja to bolje radi, pa čak i voli da radi, za razliku od vas.Nijedna žena nije savršena, isto kao ni muškarci, ali treba se prilagoditi željama partnera u svim aspektima života.Naravno, to treba da je obostrano.Uključiti malo i prljave priče u nekoj normalnoj dozi, to uvek pali.Znači, neki primer, umesto „želim da ti ga poljubim“, recite mu, ili šapnite onako bezobrazno, „želim da ti ga po****m“, to će ga garant napaliti.Što se neke tehnike tiče, često je ono najprostije i najbolje.Uostalom, pogledajte par video klipova na nekim sajtovima sa takvom tematikom, pa isprobajte.Meni lično je najdraži tzv. „edging“, pa kad osetite da je blizu vrhunca, uzmete ga u usta, pri tome i u šaku, pa … dalje je sve jasno.Znači, nežno lizanje alata, u poneki poljubac, maženje, da ga polako dovedete do ivice ili granice kad je maksimalno napaljen, i sve to polako, nežno, bez žurbe, i uz gledanje u oči.To će svakog muškarca da izludi maksimalno.I kad je na ivici da prsne, onda prava akcija bez pardona.Svaki put će biti za pamćenje, i neće mu pasti na pamet da traži drugu ili bolju, jer bolje ne postoji.Postoji samo drugačije.To opet znači da nekad treba i nešto novo i sveže probati, pa uključite maštu, prste, usne, jezik, ja bih preskočio stopala jer me to ne pali, analno sam probao, ok ali uz obostrani pristanak i želju.Može samo stimulacija, ne mora penetracija, ali zavisi od osobe do osobe.Kako god, budite bezobrazne i smele, nikako gadljive i sramežljive.Probajte sve što može da se proba, pa izaberite šta vam najviše leži, ali menjajte malo i poze i načine predigre i glavne igre, da ne pređe u rutinu i dosadu.Eto, toliko od iskusnog ljubavnika, pozdrav i srećno.