Danci najviše idu u seks-šopove, evo koliko Srbi vole perverzne igračke

Prema najnovijem istraživanju koje je sproveo Vouchercloud, žitelji Danske najrevnosnije posećuju seks-šopove kako bi nakon njih obogatili svoje intimne delove života.

Danci su do sada u mnogim anketama bili proglašavani za najsrećnije stanovnike planete, tako da je i ovo sigurno jedan od razloga zašto su oni jako često lepo raspoloženi.

Na drugom mestu ankete nalaze se još dve teritorije Skandinavije – Švedska i Grenland.

Tek nakon, za seks uvek raspoloženih Skandinavaca, na četvrtom mestu našli su se Amerikanci koje slede Britanci, prenosi Mashable.

Nakon njih su se poređale Švajcarska, Rusija, Hrvatska, Grčka i mnoge druge zemlje a tek na 42. mesto plasirala se Srbija čiji stanovnici očito ne posećuju previše radnje u kojima mogu naći svakakve perverzne igračke.

View post on imgur.com

Od drugih zemalja iz okruženja, BiH se našla na 61. a Makedonija na 86. mestu dok su na samom dnu očekivano Bangladeš i Indija.

Zanimljivo je da za Crnu Goru ne postoje podaci na mapi, piše B92.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

seksseks-šop
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Marko Rankovic

    Ajde ne tupi, vecina nema para ‘leba da jede a kamoli da kupi dildo!

  • Viktor Rotmiler

    Srbija je jedna zaostala zemlja,u kojoj je konzervativni pogled na seks, veoma izrazen.Ogroman broj likova,iz zenske populacije,i dan danas, smatra da je oralni seks,nastrani deo seksualnosti.To se odnosi,narocito, na generacije cetrdesetih godina zivota.Pitajte u anketi,ko je procitao onu sjajnu knjigu „Kamasutra“.Ta knjiga,pretstavlja Bibliju seksualnih vestina, koju su u Indiji,stvorili do savrsenstva.Velika vecina i muskaraca i zena u Srbiji,seks uglavnom smatra,u vidu onog;unutra – van ! A to je tek,nesto sto pretstavlja najslabiju kariku,u seksualnom umecu !!!