Dečko je ostavio zbog poklona za Novu godinu

Devojka koja je želela da ostane anonimna ostavila post u kojem je objasnila zašto je za Novu godinu ostala bez dečka

Koliko puta ste čuli frazu „važna je pažnja“? U jeku novogodišnjih praznika, kada se trudimo da obradujemo sve naše voljene i poklonimo im sitnicu koja će ih obradovati, stiže post devojke koji je zapalio Internet.
U pitanju je poklon za Novu godinu koji je dala dečku, a nakon što je on saznao „koliko je potrošila“, rešio je da odmah raskine sa njom!

Jedna devojka je na društvenim mrežama otkrila da je želela svom dečku da da unikatan poklon. U jednom nagradnom izvlačenju je dobila konzolu za igrice, a pošto ih ne igra, rešila je da konzolu pokloni njemu, uz dve mirišljave sveće koje je sama napravila.

Lepo, zar ne? Ne!

Prema njenim rečima, dečko je bio srećan kada je video konzolu, ali se razbesneo kada je shvatio da to nije kupljen, već prosleđen poklon.

„Rekao je da to nije pravi poklon jer nisam potrošila svoj novac. Ljutito je ustao i otišao, a ja sad ne znam šta da radim“, požalila se ona na društvenim mrežama nakon čega je usledelo more komentara i saveta.

„Dobro je da ste raskinuli, sad tek možemo da čestitamo Novu godinu jer si se rešila bezobrazluka“, „Bitna je namera, ne novac“, mada se među komentarima u kojima su svi složni da je ispao „budala“, bilo i onih u kojima se brani njegov postupak

„U redu je da mu pokloniš konzolu, ali ovako… za Novu godinu je trebalo da mu kupiš pravi poklon“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nova godinapoklon
Komentari (0)
Dodaj komentar