Dodati poneku godišnjicu

Većina srećnih parova ima običaj da proslavlja godišnjicu – u nekim slučajevima godišnjicu braka, u nekim datum kada su se upoznali, ili kada su "zvanično" počeli da izlaze… To je lep običaj – a neki vrlo srećni parovi dodaju na spisak datuma za slavlje još poneki.
Slaviti nekoliko godišnjica ne odgovara svakom paru; dešava se da bi ona rado proslavljala i datum kada su se sreli, i onaj kada su se prvi put poljubili, i onaj kada su prvi put vodili ljubav, i kada su se venčali i… A on smatra da je jedan bitan datum godišnje dovoljan, što ne znači da ne voli svoju dragu, samo smatra luckastim da se svaki čas nešto proslavlja. Kada je ovakvo neslaganje u pitanju, insistiranje na velikom broju datuma za slavlje teško da će usrećiti par; tada je obično moguće napraviti dogovor o, recimo, dva-tri bitna datuma godišnje. Međutim, ima parova koji baš vole da slave i da koriste i najmanji povod za slavlje, i njima bi ideja o većem broju godišnjica bila super.
Da ne bude zabune, kad govorimo o proslavi godišnjice vama bitnog trenutka, ne mislimo obavezno na neko gala-slavlje na ekskluzivnom mestu. Kakvo će slavlje biti u pitanju zavisi isključivo od vas dvoje, od toga za šta ste raspoloženi, za šta imate vremena (može da bude i nešto sasvim kratko) i sredstava. Može da bude u pitanju romantična večera uz sveće, plus razmena poklona, ali može da se radi i o izlasku na piće u neki simpatičan i po cenama sasvim pristupačan kafić, ili nešto u vašem domu (na vama je da se opredelite šta), možete proslaviti i odlaskom u bioskop, muzej, pozorište, zajedničkim džogiranjem ili vožnjom bicikla… Sve može da bude oblik slavlja ako ga vas dvoje takvim smatrate.
Koliko takvih godišnjica da postoji? Onoliko koliko se vama dvoma dopada. Neki parovi baš vole jednu godišnjicu, neki vole da proslave nekoliko datuma, neki slave svakog meseca… I opet, sve je to individualno. Ono što je zajedničko svima jeste da se slavi ljubav, slavite to što ste zajedno i srećni ste i volite se, i svakim takvim slavljem stavljate jedno drugom do znanja koliko vam vaša veza i vaša ljubav znače. Naravno, slavlje nije jedini način da sve to jedno drugom stavite do znanja, samo je jedan od mogućih. Ako vam se ideja dopada – isprobajte je!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

godisnjiceproslaveveza
Komentari (0)
Dodaj komentar