Ekstramačo muškarac

Ima onih koji veruju da je san svake žene mačo muškarac, muškarčina, mužjak (recimo, kao Rasel Krou u filmu „Gladijator“), da one samo pričaju da im se dopadaju nežni i osećajni, dok će zapravo „pasti“ na prvog „pravog muškarca“ koji naiđe. Sad, to uverenje nije tačno – ali „mužjaci“ mogu da budu privlačni, to je sigurno.
Znate, sigurno, na kakvog muškarca mislimo. On će bez problema poneti vaše preteške torbe (ali nema šanse da vam u bilo kojoj prilici pridrži tašnicu, bila bi ga sramota), spremno će se potući sa svakim ko vas uvredi ili vas ružno pogleda, i nema teoretske šanse da ovakvog muškarca nagovorite na depilaciju bilo kog dela tela. Kod ovakvog muškarca super je to što ćete uz njega uživati u svojoj ženstvenosti. Izuzev ako ste od onih dama koje apsolutno moraju sve da imaju pod svojom kontrolom, ovakvom muškarcu ćete bar na neko vreme rado prepustiti kormilo i prepustiti se osećaju da ste krhka, ali dobro zaštićena, ženica. On preuzima inicijativu i u krevetu; s njime ćete vrlo jasno steći predstavu o tome kako je kad vas muškarac uzme. Da ne bude zabune, ovo ne znači da će svaki muškarac koji pripada ovom tipu biti grub u krevetu, „neandertalac“, niti da će biti neosetljiv na vaše potrebe – ali svakako će želeti da dominira.
Ono što je nezgodno kod ovakvih muškaraca jeste to što najčešće nemaju mnogo smisla za romansu. Posle nekog vremena provedenog s njim može se desiti da „umirete“ od želje za romantičnom večerom uz svetlost sveća – ali je on već isplanirao da izađete u nešto što pre liči na pab. I, da, sportovi: to je za njega jedan od atributa muškosti i biće strastven navijač – u vreme bitnih utakmica moći ćete da birate hoćete li mu donositi pivo (i eventualno i gledati utakmice s njim) ili se zabavljati sa svojim prijateljicama.
Sve u svemu, mada je ovaj tip muškarca (naravno, ovo je prilično uopštena priča, neće se svi „mužjaci“ ponašati na opisan način) super da neko vreme provedete s njim i uživate u tome što on vodi stvari, danas će veliki broj žena ipak poželeti da dobar deo vremena i one „nose pantalone“ i neće hteti da ceo život provedu s baš takvim muškarcem. Doduše, nakon uživanja u njegovoj muževnosti i snazi, teško da će biti u stanju da uživaju s nekim koga smatraju beskičmenjakom – želeće od muškarca bar neku količinu muževnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

grubijanimacomuskarcismisao za romansu
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Vule V

    Zašto misliš da nežni i romantični muškarci očekuju da žena „nosi pantalone“?
    Već zamišljam neku brkatu oštrokondžu prema kojoj treba biti nežan i romantičan?! Naravno, ne doslovno brkatu, već po ponašanju. Mislim da je sve više muškobanjastih žena prema kojima je teško biti nežan i romantičan. Pa još kad ti kažu: „B`rte šo sam se provela! Do j…“