Evo kako se ponaša žena kojoj fali seks: 1 stvar odmah odaje da vapi za muškim dodirom

Ženu kojoj fali seks odmah će odati jedna stvar

Svi znamo da je seks zdrav i da isceljujuće deluje kako na žene tako i na muškarce. Ali, zadržimo se kod žena. Kao što se lako prepozna kada je žena zadovoljena, odnosno da je prošle noći sigurno imala seks, tako se može provaliti i kada dugo nije imala seks i to upravo po suprotnim karakteristikama.

Dakle, žena kojoj fali seks, koliko god se trudila da sakrije svoje nezadovoljstvo, odaće se govorom tela i stalnim neraspoloženjem.

Seks deluje opuštajuće pa će žena koja je seksualno ispunjena biti opuštena i to će se primetiti u njenom hodu, odnosno, zanosiće kukovima kad hoda, dok će žena kojoj fali seks izgledati stegnuto.

Zatim, zbog nedostatka oksitocina, hormona koji se luči prilikom orgazma, a deluje kao prirodni sedativ, žena koja nema seks imaće loš san i biće neispavana.

Ako apstinencija potraje dugo, počeće da se vide ozbiljnije posledice od nedostatka sna i žena može izgledati starije.

Seks je jedan od glavnih okidača za lučenje hormona sreće – endorfina. Zbog nedostatka ovog hormona žene mogu biti jako nezgodne, pa će često imati izlive besa prema ljudima koji su je samo popreko pogledali.

Na kraju, nedostatak seksa značajno utiče i na samopouzdanje, pa će žene kojima seks fali, imati i nedostatak samopouzdanja.

Dakle, kada vidite da žena izgleda umorno, nervozna je, frustrirana, besna i nema samopouzdanja – nemojte se svađati sa njom, već joj ponudite seks ili bar kafu, razumeće poruku, piše Telegraf.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavnedostatak seksazena
Komentari (12)
Dodaj komentar
  • Nata

    Koja glupost, bas zene koje nemaju partnere najbolje izgledaju, jer imaju vremena za sebe…a sex mozes imati i sam sa sobom sto.je mnoogo bolje nego sa raznim budaletinama..

  • Zoran

    Sve zavisi koliko je uživala u seksu,i da li je partner u potpunosti zadovoljio tj da li je dolazila do pravog orgazma ma da zena mora sama sebe zadovoljiti ako on nije u stanju,faktora mnogo

  • Anonimni

    Ovo je vrh „ponudite joj sex“ 😂😂😂😂 znaci,kralj 😂😂😂😂

  • Anonimni

    Ovde se postavlja ozbiljno pitanje ko je potpisao ovaj tekst! Kakva glupost!!!

  • Anonimni

    Od kad sam single od početka korone skroz sam smirena, izgledam 10 godina mlađe i izbegavam nervozne ljude… Najgore je biti u toksičnoj vezi, to koliko vas uništi ni jedan sex popraviti neće… sa druge strane najgore izgledaju (bar u mom okruženju) žene koje stalno jure nekog i seksaju se bez romantičnih osećanja, jer raste frustracija zbog izostanka emocija… evo koleginica, izupoznava likove na Tinderu prestade da se farba, ide poluseda, zborala se, ofucala garderobu i pljucka svakog ko se venčava ili ko se smuva, kako će lik da ih vara, seksa ima al joj fali sve ostalo… tako da ljudi moji, samo vi napravite red u glavi, ne radite ono što vas čini nesrećnim,ne gubite vreme na ljude koji su toksični samo da ne budete sami, naići će neko ko će vas voleti na lep način i sve ostalo nije bitno

    • Anonimni

      👍

      • Anonimni

        Bravo za ovu anonimnu upravu je!

      • Ofelija

        Ja sam singl od svoje 49-te,zivim srecno i zadovoljno,izgledam fenomenalno u svojoj 63-coj i zaista mi sex ne nedostaje ni malo.

    • Mua

      Tako je

  • Anonimni

    Kakva glupost

  • J

    Kako tupite

    • Odusevljena

      Ko je ovo napisao,kralj je, znaci, ponudite joj sex 😂😂😂😂 vrh 😂