Evo šta da radite ako vam je odnos super, a seks loš

Čak i u najboljim brakovima posle izvesnog vremena seks neretko postane dosadan, neinovativan i mlak. Parovi najčešće ovaj problem ignorišu, pa on vremenom postaje sve veći i veći. Istina je da može da se reši u tri koraka.

Preuzmite inicijativu

Ako ste svesni toga da nešto ne valja, sledeći logičan korak je da to pokušate da ispravite. Preuzmite stvari u svoje ruke (može i bukvalno) i nađite rešenje. Pokažite mu šta vam se sviđa, isprobajte nešto novo i videćete da ćete se osećati bolje. Zato sledeći put umesto standardne misionarske poze iznenadite partnera i opkoračite ga. Zatvorite mu oči i uradite nešto što nikad ranije niste, a oduvek ste želeli.

Pričajte o tome

Znamo da ovo nije najlepša i najprijatnija tema za razgovor, ali iznenadićete se koliko ćete se bolje osećati kada iskreno popričate sa partnerom. Priznajte da imate problem i onda pokušajte zajedno da pronađete rešenje. Na kraju krajeva, svaka dobra veza se bazira baš na iskrenosti. Ali razgovor ne bi trebalo da prestane kada skinete odeću, nasuprot! Upravo tada je bitno da mu kažete šta vam se sviđa i da ga upitate da li bi on želeo nešto drugo da isproba.

Ne plašite se igračaka

Seksi igračke su i dalje prilično tabu kod nasi, ali ne moraju svi da znaju šta vi radite u spavaćoj sobi. Iskusni parovi kažu da su im upravo ova pomagala spasla seksualni život, pa zato nemojte da se stidite da svratite u obližnji seks-šop.

Međutim, nije tajna da muškarci ne vole vibratore, jer ih vide kao neku vrstu pretnje. Zato bi najbolje bilo da ga uzmete za ruku i zajedno odaberete igračku koja vam se najviše dopada.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brakodnosseks
Komentari (0)
Dodaj komentar