Evo šta uraditi pre seksa i užitak će biti bolji

Parovi u dugim vezama učestvovali su u istraživanju u kome su tri sedmice ispunjavali anketu. Ispostavilo se da je kod nekih više strasti i seksa zbog određenih navika…

Velikodušnost u svemu pa tako i u seksu može rezultirati samo dobrim. Stručnjaci savetuju muškarcima i ženama da ne misle samo o svojim užicima jer će na kraju više uživati ako pažnju usmere prema partneru, prenose mediji u regionu.

Prema istraživanju objavljenom u časopisu „Social Psychological and Personality Science“ – velikodušnost rezultira većom strašću i češćim seksom. Autori studije su proučavali parove u dugim vezama koji su svaki dan, i tako tri sedmice, ispunjavali anketu.

Ispostavilo se da su velikodušni ljubavnici doživeli više strasti, više svakodnevnih uzbuđenja i jaču želju za svojim partnerom od onih sebičnih.

– Postoji dosta istraživanja koja sugeriraju da je davanje drugima zapravo dobro za onoga koji daje, a učinak je još intenzivniji u romantičnoj vezi s partnerom. Osim toga, činjenica da možete zadovoljiti potrebe partnera je glavni faktor poverenja – objasnila je Ejmi Mis sa Univerziteta u Torontu koja je i autorka ove studije.

Ipak, ispunjavanje samo njezinih ili njegovih želja, a isključivanje vlastitih, neće imati isti ishod, napomenula je autorka i dodala da je kompromis rešenje za sve, pa tako i za želje u krevetu, prenosi Mens’Health.

Zato, momci, najprije se pobrinite da znate što vašoj lepšoj polovini treba i odgovara jer time ne dobija samo ona, već i vi. Njenim zadovoljstvom vi ćete zapravo najviše profitirati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

paroviseks
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Branko Ristic stanje

    Ja sam za legalizaciju javnih kuca,ali da su pod strogom sanitarnom kontrolom.Devojke iz tih kuca su strucne,za obavljanje svake vrste seksualne aktivnosti.Ozenjeni muskarci,ne mogu uvek dobiti adekvatno seksualno zadovoljstvo,od svojih supruga.Osim toga,porodicni problemi, problemi sa decom,ubijaju seksualnu zelju,kod mnogih muskaraca.Jako je lepo,u takvim slucajevima,otici u javnu kucu i dobiti strucnu uslugu. Ukoliko je muskarac isfrustriran,od poslova gde radi,kao i od svih dnevnih problema,devojka „iz struke“ ce ga jednim vesto izvedenim oralnim seksom,dovesti u stanje velikogblazenstva.To vredi platiti.!!!