Evo u kojiim godinama se najviše uživa u seksu, muškarci će se duboko zamisliti, evo i zašto

Na osnovu jedne studije utvrđen je najbolji period života za intimne odnose.

Jedno istraživanje sprovedeno u Americi, pokazalo je da žene dostižu svoj seksualni vrhunac sa samo 26 godina, dok muškarci isto doživljavaju  u 32. godini.

Ovo deluje obeshrabrujuće, ali poznata savetnica za seks Trejsi Koks nudi utehu:

,,Kao i većina stvari, seks postaje bolji što ga više imate i što ste više uvežbani„, kaže ona.

Ona dodaje i da seks treba da bude zabavan.

,,Potrebna nam je zabava u svakoj fazi života ,ne prestajete da želite seks samo zato što imate 65 godina“, dodaje seksualni terapeut Tereza ​​Bergin iz Dablina.

Iako i muškarci i žene tvrde da im seksualni odnosi godinama postaju sve bolji, ova studija ne ide u prilog takvom stavu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavseks
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Sofronije

    Uz neku pravu majstoricu zanata, svaki zdrav i ispravan miško će da skače redovno i odradi svoju namenu.Naravno, nije isti kapacitet u nekim pedesetim i kasnijim godinama kao ranije, ali uz dobru stimulaciju iskusne žene koja ume dobro da napali muškarca i da ga iscedi, bude tu dobriš „okršaja“ i po kvalitetu i po potrebnim količinama.Znači nikako neka što bi rekla „fuj, ja to ne mogu ili ne volim“, nego koja kad te samo pogleda u oči, tebi odmah proključa krv u svim venama i prosto ti dođe da prsneš za minut kao da si napaljeni klinac koji prvi put vidi golu žensku.I ne da posle prve runde odmah zapali cigaretu i uzme telefon u ruke i gleda ko je nešto lajkovao na fejsu, nego da nastavi da te pali i dalje i da mišku ne da mira.Ok, zapalim i ja, nije baš da posle onih stvari žurim da oljuštim mandarinu, ali ne treba preterivati sa nekim dužim pauzama između da želja ne splasne.Ja uvek želim i mogu još ako je ta želja obostrana, a za to treba partnerka koja je istih prohteva i želja.Ne nužno nimfomanka, nego žena zdravih prohteva koja uz to što voli da primi, ume i da pruži vrhunsko zadovoljstvo.

    • Anonimni

      Lelee Miško..