Evo zašto ne treba da idete na MEDENI MESEC odmah nakon venčanja

Mladenci često odlaze na medeni mesec odmah nakon venčanja ili možda nekoliko dana kasnije. Međutim, čini se da mnogi parovi ignorišu ovu tradiciju i umesto toga odlažu svoje putovanje za nekoliko meseci. Iako bi neki mogli da pomisle da je ovo apsurdno i da to onda više nije medeni mesec, možda bi bilo pametnije da zaista odložite medeni mesec na neko vreme.

1. Imate više vremena za uštedu

Venčanje bi moglo da bude najskuplji događaj koji ćete organizovati u svom životu. I mnogi parovi potroše skoro svu svoju ušteđevinu za taj poseban dan, što znači da će im medeni mesec samo otežati situaciju. Dakle, možda bi bilo praktičnije i lakše da to odložite za nekoliko meseci ili do godinu dana. Na taj način ćete moći da uštedite dovoljno novca, tako da ste slobodni da trošite na šta želite.

2. Moći ćete da dobijete više slobodnih dana na poslu

Mnogi parovi uzimaju slobodne dane da bi se venčali i uživali u čitavom događaju. Ako pokušate da u to vreme odete i na medeni mesec, možda ćete imati samo nekoliko dana za putovanje. Dakle, odlaganje će značiti da ćete imati vremena da prikupite više slobodnih dana plaćenog odmora i odete na duže vreme. Možda ćete moći da kombinujete letnji odmor sa medenim mesecom

3. Planiraćete medeni mesec bez žurbe i stresa

Sve što ste morali da organizujete oko venčanja je dovoljno samo po sebi stresno. Ne treba vam medeni mesec kao dodatna stvar o kojoj treba da brinete. Dakle, umesto da ulažete toliko truda u planiranje medenog meseca, odložite to za kasnije dok se ne odmorite. Tako ćete imati svo vreme koje vam je potrebno kako biste što lepše organizovali svoje putovanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brakmedeni mesecplaniranje
Komentari (0)
Dodaj komentar