Fizika u službi ženskog veša iliti momenat kad su muškarci odahnuli

Francuska firma „Bolero“, koja proizvodi ženski veš, izbacila je na tržište novi model grudnjaka – grudnjak koji se pričvršćuje magnetima. Veliko zbogom raznim kukicama i drikerčićima olakšaće posao prvenstveno nespretnim muškarcima. Žene koje kopčaju grudnjak spreda i zatim okreću kopču na leđa, imaće odsad olakšan posao svakog jutra kada se oblače za posao. Grudnjak sa novim magnetnim sistemom stići će u prodavnice na jesen i koštaće oko 35 evra.

Glasnogovornik pomunute modne kuće izjavio je da muškarci već decenijama smatraju uobičajeni sistem pričvršćivanja grudnjaka varvarskim, pohvalivši se kako su oni pri dizajniranju magnetnog modela pozvali u pomoć i psihologe. Njihovi psiholozi tvrde da problem odvezivanja, odbravljivanja i otkačivanja grudnjaka predstavlja veliko iskušenje za muškarca. Često taj proces traje dugo i muškarac počinje da izgleda nespretno i nesigurno u očima žene. Najgora verzija događaja nastaje ipak u trenutku kada ona priskoči u pomoć i sama skine grudnjak, već iritirana sporošću svog partnera. Izlišno je napomenuti da muškarac posle ovog poteza teško može da održi imidž dominantnog osvajača.

Posle ovako precizne psihološke studije, ostaje nam samo da zaključimo da muškarci više neće imati izgovora za svoju nespretnost. Takođe moramo uvideti da su prilikom kreiranja ovog modela grudnjaka pametno iskorišćena i znanja iz fizike: magnetna sila protiv gravitacione. Triput ura za fiziku!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar