Fotografi venčanja tvrde: Ova tri znaka pokazuju da brak neće dugo potrajati

TikTokerka i fotograf Šajla Herington (@shaylamherrington) istakla je tri ključna znaka da je brak verovatno osuđen na propast. Do ovih zaključaka je došla u razgovoru s kolegom fotografom venčanja koji ima 15 godina iskustva. Dakle, može se reći da su dobro proučili više brakova.

Evo šta je Herington imala da kaže…

1. Supružnik koji se fotografiše bez partnera

„Prvi pokazatelj je da ako jedan od supružnika snimi više od tri porodične fotografije bez drugog supružnika. To mi je nekako logično, jer možda ćete na nekoliko fotografija ostati nasamo s mamom i tatom, ali izbaciti partnera s više od tri fotografije čini mi se malo sumnjivim“, rekla je Herington.

„Na kraju, dan venčanja je u znaku proslave vaše veze, a izostavljanje supružnika na fotografijama najvažnijeg romantičnog događaja čini se malo čudnim.“

2. Govori koji izostavljaju jednog od supružnika

Zanimljivo, druga tačka koju je Herington istakla bila je da ako mladoženja ili deveruše izostavljaju spominjanje supružnika u svojim govorima, to je obično crvena zastava.

„Drugi pokazatelj je da će deveruše ili mladoženja izbegavati da pričaju o supružniku kada se spremaju ili nazdravljati ili bilo šta drugo“, rekla je. „To je obično zato što ga ne vole.“ Nezgodno….

3. Ne provoditi vreme sa svojim supružnikom na venčanju

Mislim, upravo ste se venčali sa ovom osobom. Ako ne želite da provodite vreme s partnerom na svom venčanju, koliko onda vaša veza može biti zdrava?

Herington je rekla: „Poslednji pokazatelj je da će jedan od supružnika provoditi više vremena s prijateljima ili porodicom na svadbi, a ne sa svojim supružnikom“.

Očigledno postoji prilično jasan problem ako se to dogodi. Na kraju, sve veze su različite i samo će ljudi unutar stvarnih veza znati šta im odgovara, zar ne? Ali, ako postoje znakovi problema koje možete rešiti, verovatno je dobra ideja da ih iskreno pogledate i vidite koji su sledeći koraci najprikladniji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brakfotografivenacanje
Komentari (0)
Dodaj komentar