Hrkanje i veza

O hrkanju se retko razmišlja, naročito u našim krajevima. Nekako se podrazumeva da muškarac hrče, mada se u poslednje vreme sve više saznaje da nemali broj žena takođe „testeriše“. Ako se pitanje hrkanja i pokrene, slabo će ko to uzeti ozbiljno – a hrkanje može da uništi vezu.

Ne verujete? Statistike pokazuju da se nemali broj parova rastane jer ona više ne može da podnese njegovo hrkanje. Neki muškarci bi na to mogli reći da se radi o ženskom prenemaganju, suviše je fina, šta li, pa joj normalna pojava kao što je hrkanje smeta, ali hrkanje je medicinski problem pa se ne može nazvati normalnim, a naravno da će ženi da smeta to što ne može da zaspi.

I ne samo što ne može da zaspi; hrkanje ima izuzetno iritirajući zvuk. U nekim slučajevima dovoljno iritirajući da i najnežnija i najzaljubljenija žena koja je sa dragim izašla na romantičnu večeru, posle imala fantastičan seks, i onda ga čula kako hrče, u roku od jednog minuta (hrkanja) zaboravi i na romantiku i na fenomenalan orgazam i na svoju zaljubljenost i dobije ubilačke želje spram voljene joj osobe. Da i ne pominjemo da hronična neispavanost zbog partnerovog hrkanja ne donosi ni zdravlje ni lepo raspoloženje, pa ni ljubav. Ovakav problem će i od najslađe i najumiljatije ženice napraviti rospiju.

Šta učiniti u ovakvoj situaciji? Jedna mogućnost je potražiti pomoć lekara – recimo, postoji hirurška intervencija skraćivanja resice kojom se smanjuje i hrkanje. To je samo jedna od medicinskih opcija, a lekar, nakon pregleda i ustanovljenog razloga hrkanja, muškarca može uputiti na više mogućih rešenja.

Ne sviđa vam se ideja lekara, ili je neostvariva? Postoji i druga mogućnost, a to je spavanje u odvojenim sobama. Ne zvuči naročito romantično, znamo, ali može predstavljati spas za vezu (i za ženino zdravlje i njene živce), a ovakvo razdvajanje ima i dobar sporedan efekat – partneri se više užele jedno drugog i strast među njima ostaje jaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar