Istraživanja potvrdila: Žene koje ovo rade u krevetu, češće varaju partnere

Studija koja se bavi ženskom seksualnošću tvrdi da su žene koje često glume orgazme sklonije da prevare partnera, prenose mediji.

U istraživanju koje su sproveli Rajan M. Elsvort (Ryan M. Ellsworth) i Dru H. Bejli (Drew H. Bailey) ispitano je 138 žena i 121 muškarac (svi u vezama) kako bi se otkrila svrha ženskog orgazma.

Rezultati, objavljeni u publikaciji „Archives of Sexual Behavior“, pokazali su da je (ne)doživljavanje orgazma kod žene povezano s verovatnoćom da će žena u nekom trenutku da prevari partnera.

Pokazalo se da intenzitet i učestalost ženskih orgazama nisu povezani s prevarom, već samo učestalost glumljenja orgazma, prenosi Index.

Rezultati ovog istraživanja kose se s rezultatima ranijih istraživanja koja tvrde da žene najčešće glume orgazme kako bi podilazile egu partnera i tako očuvale vezu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

orgazamprevarasekszena
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Andrej ANDREJ, imas li ti 13 godina?

  • ANDREJ

    Kod iskusnog muskarca,kada ima seksualni odnos,zena ne moze da odglumi orgazam.Stvar je veoma jednostavna. Muskarac za vreme penetracije,trajanja seksa,treba jednu ruku da drzi na donjem delu zeninog stomaka.Kada pocne da svrsava,taj deo stomaka pocinje da se grci,sto je znak,da orgazam traje.Ako nema grcenja donjeg stomaka,a zena kaze da je dozivela orgazam,siguran je znak da laze.