Izaći na obično mesto – doterani

Na početku veze partneri neretko puno izlaze, doteruju se jedno za drugo, na svaki način se trude da se dopadnu jedno drugom. Nakon što veza potraje, nekad se na doterivanje i izlaske, pod pritiskom svakodnevice i mnogobrojnih obaveza, u potpunosti zaboravi. A ne bi trebalo – bar ne sasvim.
Jedan deo lepote duge veze svakako jeste taj što pred voljenom osobom možete da se opustite, možete da se osećate sigurno da vas neće voleti ništa manje jer još niste stigli da operete kosu, ili zato što ste u kući u pomalo ofucanoj, ali vrlo udobnoj trenerci, umesto da ste konstantno nalickani i doterani. Opuštena i "domaća" atmosfera je nešto što zaista ume da prija. Međutim, nimalo ne smeta da povremeno jedno drugo podsetite na to da ipak niste samo ofucane i udobne fotelje, već da ste i dalje u prilici da zasijate punim sjajem.
Jedan od ne naročito teških načina da to postignete može da bude da ponekad jedno drugom zakažete sastanak, i to ne na nekom fensi mestu koje zahteva doterivanje, već na nekoj lokaciji gde se većina ljudi pojavi u manje-više običnoj odeći. To može da bude neki ne preterano skup kafić u blizini vašeg doma ili radnog mesta, ili neki muzej ili galerija ako volite takve stvari, može i bioskop… A onda se za takav izlazak doterajte najbolje što umete, kao da dolazite na neku svečanost na kojoj se od vas zahteva da zablistate u punom sjaju i sve oborite s nogu.
Na takvom mestu će to što ste doterani još više doći do izražaja (ako vas neko "čudno" pogleda ignorišite ih, doterani ste, ne izgledate kao čudovište, a ionako niste tu došli da zagledate slučajne prolaznike), i podsetićete voljenu osobu u kakvu se lepoticu ili dobrog frajera zaljubila, što će vam smesta posvedočiti i pogled kojim će vas odmeriti kad vas vidi. I primetićete kako se jedno prema drugom ophodite s obnovljenim divljenjem.
Odelo ne čini čoveka, znamo – ali svakako može da doprinese utisku o njemu, kao i da podseti na to kako vas je neko impresionirao, i kako je i dalje sposoban da vas impresionira.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

doterivanjeizgledizlasciobicna mesta
Komentari (0)
Dodaj komentar