Izbegavajte ove tri seks poze, žene u njima ne uživaju, tvrdi stručnjakinja

Dr Emili Morz (50) iz Mičigena, na društvenim mrežama je podelila tri poze za koje ona misli da su puno gore nego što se o njima govori – pogotovo za žene.

– Postoje neke aktivnosti u seksu koje zvuče puno zabavnije nego što to zaista jesu. Naravno, u porno filmovima možda izgledaju dobro, ali u stvarnom životu to nikako nije slučaj. Dobar seks je onaj u kom se osećate dobro, a ne samo onaj koji izgleda dobro. Seks scene koje deluju zabavno u teoriji, ali u praksi su grozne, pogotovo za žene, kao što su: seks pod tušem, poza 69 i obrnuta kaubojka – rekla je Morz.

Svoje pratioce je pitala da li se slažu s njenim mišljenjem i da li postoje još neke aktivnosti u seksu koje bi dodali na spisak.

Neki su komentarisali kako je i seks na plaži prilično grozan, dok su neki isto rekli i za seks u bazenu ili djakuziju. Jedan korisnik je dodao da mu je najgore kada neko želi da menja poze na svakih 10 sekundi.

Ipak, bilo je i onih žena koje se nikako nisu složile sa Emili.

– Meni je obrnuta kaubojka odlična – komentarisala je jedna žena pozu u kojoj partnerka sedi na muškarcu okrenuta mu leđima, a druga je dodala da voli i pozu 69, kada par leži jedno na drugom i uzajamno se oralno zadovoljavaju, ali i seks pod tušem, ako ima dovoljno mesta, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavseks.
Komentari (0)
Dodaj komentar