Iznenadićete se, preko 70% žena vole da im ovo muškarci rade tokom seksa

Istraživanje koje je radila firma LoveHoney, koja se bavi proizvodnjom seks igračaka, pokazuje da većinu ljudi uzbuđuju ‘male nastranosti’ u seksu.

Kako navode mediji, u istraživanju je učestvovalo četiri i po hiljade ljudi, a 70 odsto žena i 61 odsto muškaraca je navelo da im se to sviđa (nije navedeno vole li udarati partnerke ili da one njih udaraju, pa se pretpostavlja oboje). Autorka knjige „Ekshibicionizam za sramežljive“. dr. Carol Queen je svojevremeno objasnila da „većina žena to voli jer im se sviđa fizički, ali i emotivno“.

– Lagano udaranje po guzi stimuliše živce koji završavaju u vagini – objasnila je dr. Queen, koja kaže i da se na donjem delu zadnjice nalazi više nerava koji dovode do uživanja u seksu.

Oko 60 odsto žena i muškaraca je izjavilo da su s partnerima isprobali neki oblik BDSM-a (skraćenica za Bondage Discipline Submission (ili Sado-) – Masochism (dominacija/pokoravanje). Takođe, 60 posto žena navodno stalno uživa u vezivanju, grizenju i seksu s povezom, piše portal Men’sHealth.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavseks.
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Sofronije

    Skoro svaka voli da je potčinjena i ponižena, samo ne bi baš javno da priznaju.Muškarcima ne smeta, a šta žene misle i šta o tome ponekad kažu, to ispada manje bitno, pa i nebitno.Retko koja se buni ako je „spenkuješ“ malo, neke vole čak i lagano šamaranje dok ti rade oral.Ne šamarčine, naravno, nego onako ovlaš.Sve su one u krevetu qrve, samo neće da priznaju.A vole da budu to što jesu.Naročito ove mlađe generacije.Nema tu više tabua ni stida, to je postalo sasvim normalno.Opet, muškarcima to prija, diže im ego, i još nešto.Da li je to po nekim starijim standardima normalno ili nije, to više nije bitno.Ali dok svima prija, ne može da škodi…

    • Poželjna i pohotna

      Predpostavljam da si žena dok komentarišeš i znaš šta žene vole i u čemu uživaju. Ipak svi smo različiti nezaboravi, ja kao žena ne volim, ne prija mi, niti me pali nikakvo lupkanje, štipkanji i ovlaš šamaranje. A imala sam dosta zahte svojih partnera da budem gruba prema njima, čak i da ih ponižavam na razne načine da sada ne detaljišem. Dakle nije nužno da mi , mediji i tuđa mašta nameću u čemu je moje zadovoljstvo. Imam ja svoju i maštu, ideju, potrebu i želju da znam šta me zadovoljava i to bez obzira na pol, godine i vreme u kome vodim ljubav (imam odnos).

      • Živorad

        Pola plin pola struja,a? Sviđa mi se kako razmišljaš.