Iznenadite voljenu osobu

Razbijanje rutine vrlo često prija, baš kao što prija i kad vam voljena osoba ugađa. Možete to povremeno kombinovati i nečim lepim iznenaditi voljenu osobu – na vama je da smislite čime i da to što smislite sprovedete u delo.
Ima onih koji bi na predloženo odmah skočili s pitanjem zašto voljena osoba njih ne iznenadi nečim lepim, ne žele da oni budu jedini koji se trude. Ne možete odrediti kako će se ponašati neko drugi, kontrolu imate samo nad sopstvenim postupcima – a ako želite neko prijatno iznenađenje od voljene osobe, nije loša ideja da joj to kažete. Ljudi koji vas vole obično žele da vam ugode, ukoliko su to ikako u stanju, samo se nekad desi da jednostavno ne znaju da nešto želite.
A kako biste vi mogli da iznenadite voljenu osobu? Razmislite šta je to što bi i vama i voljenoj osobi prijalo. Recimo, ako ste duže vreme pretovareni obavezama i nemate vremena samo za vas dvoje, možda bi bila dobra ideja da nađete nekog da vam pričuva decu i "zbrišete" negde na vikend (može i hotel u vašem sopstvenom gradu, samo da se malo odvojite od svega i posvetite jedno drugom – i ne, to nije suvišan trošak, ne ako će to da vam prija i ako nećete gladovati nakon toga). Potrudite se da sve organizujete, da se za sve pobrinete, a nakon toga uživajte s voljenom osobom. Ili, ako ste oboje previše u zatvorenim prostorijama, povedite voljenu osobu makar u šetnju po parku (utoplite se ako je hladno).
Ključne stvari: da odredite šta je to što bi vama dvoma u tom trenutku prijalo, da zatim sve to organizujete i pobrinete se za sve detalje – i da iznenadite voljenu osobu. Skoro niko ne može da odoli tako lepom gestu; predivno je kad se neko na takav način potrudi oko vas, tako da vi možete jednostavno da se prepustite uživanju. Čak i ako nešto iskrsne i ispadne da plan ne može da se sprovede u delo (dešava se), ostaje to da se voljena osoba na taj način potrudila oko vas, što mnogo znači i i te kako povećava bliskost među partnerima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

gestoviljubavveza
Komentari (0)
Dodaj komentar