Još više strasti

Veliki broj ljudi na ovoj planeti traži način da poboljša svoje seksualne sposobnosti. To je verovatno jedan od najčešćih zahteva ljudskog roda. Otud i ne čudi podatak da seksualna industrija zarađuje mnogostruko više nego holivudska. Ali da li ste sigurni da ste vi i vaš partner isprobali sve što jedno drugom možete ponuditi bez uplitanja drugih vrsta pomoći? Evo još nekih ideja.

Vikend iz mašte

Učinite nešto samo za sebe. Isključite sve telefone, recite prijateljima i porodici da ste otputovali za vikend i prepustite se uživanju. Napravite od vikenda maštoviti seks maraton. Neka to bude prilika da oboje izrazite posebne seksualne želje koje vam se već duže muvaju po glavi.

Najbolje je da se dobro pripremite. Na listićima papira napišite svoje želje, a zatim papiriće izmešajte u nekoj posudi. Kada izvučete pobednički listić, prepustite se oživljavanju mašte. Verovatno ćete toliko uživati da ćete vrlo lako smetnuti s uma ko je pobednik. Ne zaboravite da sklonite druge listiće na sigurno – za neki sledeći vikend iz mašte.

Novi svetski rekord

Vaše senzualne susrete možete produžiti i na sledeći način: odredite koliko puta i na koliko različitih mesta možete voditi ljubav u toku jednog određenog perioda. Izračunajte taj broj, recimo – koliko ste različitih poza uspeli da isprobate u jednom danu. Kada oborite rekord, dobro isplanirajte intimnu proslavu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar