Uživajte u vezi bez straha od ostavljanja, evo kako

Na početku veze sve je predivno. Osećamo nalet strasti i živimo život iz bajke. Čini nam se da je naš partner baš onaj pravi, kog smo čekali čitavog života. On nema mana, prosto je savršen.

Kada zanesenost malo splasne, nastupa nesigurnost. Strah nam okupira misli. Počinjemo da brinemo šta partner misli o našoj vezi. Šta on oseća? Počinjemo da se vezujemo i plašimo se da li je i on spreman da se veže.

Šta tada treba da radite?

Prepustite se osećajima i ne brinite

Čak i da se pokaže da on nije spreman da se veže kao vi, nije smak sveta. Prava osoba biće spremna da deli ljubav sa vama. Ona koja nije prava, ni ne treba vam. Sve je u životu tačno onako kako treba da bude. Verujte u to!

Ne analizirajte previše

Ne morate da znate da li je to to. Na kraju krajeva dok se ne upoznate bolje i ne uočite i mane jedno drugom, vi i ne znate da li ste jedno za drugo. Nek sve ide spontano. Ne požurujte stvari.

Prirodno je da na početku ne možete znati kuda vaša veza vodi. Ne morate ni da se brinite šta je značilo ono što vam je on rekao ili ono što je uradio. Ne trudite se da „ulazite u um“ svog partnera.

Dajte partneru prostora

Pustite ga da diše! Ne morate da se čujete i vidite non stop! Možda je npr. vama u redu da vas emocije preplave i da se prebrzo vežete, ali nekom drugom nije. Možda vaš partner želi malo da se distancira kako bi se sabrao i razmislio hladne glave. Ni on ne zna na početku da li je to-to.

Opustite se oboje i pustite da vreme učini svoje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavstrahveza
Komentari (0)
Dodaj komentar