Kako pobediti plejboja? (1)

Plejboj: drugim rečima, profesionalni zavodnik. Danas ih je sve manje, pa je sve teže sresti ih. Nekada su smatrani lovcima, nepopravljivim osvajačima ženskih srca – a danas, uz sve aktivnije žene, koje su sve sklonije isprobavanju svega i svačega, postaju i plen, barem onih pripadnica "nežnijeg pola" koje bi da isprobaju sve, pa i njih. Ovakva vrsta igre može biti emotivno opasna, pa ako se već bavite idejom da "isprobate plejboja", evo koji su najčešći tipovi i kako izaći na kraj s njima. Ukoliko nemate želje za takvim igrama, ovaj tekst može vam poslužiti kao zabava (u svakom slučaju je poželjno da ovaj tekst ne shvatite preozbiljno). Dakle, kakvih sve plejboja ima i kako ih pobediti?
Tip 1: neizlečivi Petar Pan. Nekad se radi o dvadesetogodišnjacima, nekad i o četrdesetogodišnjacima. U svakom slučaju, ovaj tip ima neodoljivi dečački šarm. Obožavaju plejstejšen ili neku drugu igračku konzolu, obožavaju snoubordove, brze motocikle… Posle svih "vragolija", vrate se kući, svojoj majci – baš poput dečaka. Osvajanje devojaka je, razume se, još jedna od igara, a posle svake igre vratiće se majci, jer im se zapravo više dopada da ih neko vodi nego da sami preuzmu odgovornost. Ovakvi muškarci su hiroviti, neverni i večito kasne. Ako želite da ih prizemljite, prošetajte ispred njih u društvu nekog mlađeg i neobuzdanijeg od njih; ako hoćete da ih stvarno iznervirate, pobedite ih u omiljenoj igrici.
Tip 2: razuzdani milijarder. Njihova kosa je redovno proseda, što jako lepo ide uz večito preplanuli ten. Ako se i ožene, nije verovatno da će biti verni; ako zatrudnite s njima, ne očekujte da će prihvatiti brak. Ne žele odgovornost. Ma kolika bila vaša lepota, jednom kad vas osvoje (ili vi osvojite njih), ne očekujte da će ih to zadržati uz vas – previše je lepotica prodefilovalo kroz njihov život. Ukoliko želite da zadržite ovakvog muškarca, jedino efikasno oružje je mozak: posle toliko prelepih devojaka koje su zaveli, verovatno bi im prijalo da uz njih bude neko zaista inteligentan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

neverstvoosvojitipetar panplejboj
Komentari (0)
Dodaj komentar