Kakvi snovi!

Nije ništa neobično da neko ima erotske snove, bilo da je u vezi ili ne. Međutim, ti snovi nekada umeju i te kako da nas iznenade, pa i isprepadaju svojom sadržinom. Recimo: žensko ste i sanjate da ste vodili ljubav sa još jednom ženom i sa dva muškarca – sve to istovremeno. U toku sna osećali ste neizmerno zadovoljstvo; nije isključeno ni da ste u toku tog sna doživele jedan ili više orgazama. A u vezi ste, s partnerom koga jako volite i s kojim imate odličan seksualni život. Sve osobe iz sna su vam nepoznate, da i ne spominjemo da vas žene seksualno ne privlače. Posle takvog sna zapitate se šta sve to znači – srećne ste u vezi, uživate u seksu, zašto sanjate takve stvari? I još, otkud seks sa ženom, pa još i da uživate u tome? Da nemate vi nekih sklonosti i želja kojih ni same niste svesne, a san vam poručuje da bi na njih trebalo da obratite pažnju? Crvenite kad se setite šta ste sve radile u snu, i s kim, i ko je sve šta radio vama… I ponovo se uzbudite.
Nekada, osoba s ovakvim snovima neće na njih obratiti preteranu pažnju. San je san, ko bi ga još znao šta to znači? Život ide dalje. A neke će kopkati ima li tu neke skrivene poruke. Ako i vi spadate u ovu drugu grupu, evo odgovora: nema tu nikakve posebne poruke.
Ono što ovakav san znači nije ni da želite seks s više osoba istovremeno, niti da ste zainteresovane za osobe istog pola (nije isključeno da jeste zainteresovani za isti pol, ali ovaj san nema veze s tim). Sve što ovaj san znači jeste da vi imate dobar seksualni život u kome uživate, i da želite još, još, još! Uz to, moguće je da ste zainteresovani da isprobate nešto novo – to je potpuno normalna i zdrava želja, a to "novo" može da bude i novi položaj ili novo mesto za vođenje ljubavi, a ne mora da bude ništa ekstremno (zapravo, savršeno je moguće da bi vas stvarno isprobavanje nečeg drastično novog pre isprepadalo nego vam donelo zadovoljstvo).
Dakle, imate odličan seksualni život na javi, kao i partnera do koga vam je stalo, a uz to imate i snove u kojima uživate. Blago vama!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

erotskisekssnoviželja
Komentari (0)
Dodaj komentar