Ko bi rekao: Ovaj detalj tokom seksa otkriva – preljubnika

Nekad nije lako prepoznati preljubnika. Ostaje vam da nagađate i sumnjate a ne možete da proverite. Jedno istraživanje pokatalo je da jedan detalj može da vam pomogne da otkrijete vara li vas partner.

Istraživanje je provedeno na 1.000 muškaraca i žena pokazalo je zanimljive rezultate istraživanja jačine oglašavanja tokom seksa.

Čak 62 odsto žena i 72 odsto muškaraca otkrili su da su bili glasniji “u tuđim krevetima”, odnosno kada su varali partnere, piše Indeks.

Takođe, 88 odsto pripadnica lepšeg pola izjavilo je kako su glasnije nego njihovi partneri tokom seksa, a 71 odsto muškaraca izjavilo je kako ih još više uzbuđuje činjenica da im je partnerka bučna.

Istraživanje pokazuje da jačina zvuka vođenja ljubavi može uticati na kvalitet, na obostrano zadovoljstvo i samopouzdanje ljubavnika.

Zaključak je da su oni koji su skloni prevarama i bučniji u seksu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

detaljpreljubnikseks
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Klavir štimer

    -Gluposti.Kad su oboje napaljeni, koga briga za preljubu?Bitan je taj momenat.Dok brak, porodica, deca i partner ne trpe, i ne ide na e na doboš, u čemu je problem?Nema braka u kojem oboje nisu bar jednom bili sa nekim drugmi.Pametni, kad su videli, da su sve to nijanse, kako je opevao Balašević, dođe sve na svoje mesto.Drugo je ako se zanemare kućne potrebe, odu pare na kocku, na bundice , deca trpe Najčešće do prevare dolazi zbog emotino nezrele ličnosti, frustracije i kompleksa. ili da bi se „dokazali“.Pitanje je kome se dokaziveti i zbog čega?? Da bi bili INN??? Glupo.

  • Logično

    Zašto je Pekinezer najglasniji??? Da bi prikrio sve svoje nedostatke u odnosu na ostale

  • Dusica

    Netačno. Ovi tihi su najvise sumnjivi.

    • Šifonjer

      Dušice, apsolutno ste u pravu.Jel se vodi ljubav, ili pravimo dreku zbog komšija, kao na vašaru???Čemu dreka, kad je lepo, ne boli( osim prvi put ), ne žulja i prija.Jedino mi smeta, kad ona žmuri.Zašto je lepše, nego kad se gleda u oči ili bilo gde, osim u plafon, ili sa strane da li je tepih usisan,ili kad se vidi totalna nezainteresovanost, samo da se otalja posao. Vođenje ljubavi i sex je kao gurmanluk.Neko za 5 minuta utrpa u sebe gomilu hrane, pojeo bi i nogare od stola, posle kad ga upitaš šta je jeo, samo zine, ne zna ni da odgovori.koliko god pojeo, sutra si opet gladan .Čovek nije kao kamila, da se najede i napije za 14 dana. Gurmani jedu polako, gustiraju hranu i uključe sva čula za ukus, da bi osetili prefinjene ukuse, mirise,nijanse u svemu tome.. Behamel(Bešamel), čuveni kuvar je rekao, da su sos i varivo TEČNI ZAČINI, da začine meso i otkriju SLAST. Kad u sexu otkrijete slast, onda ćete videti da je pečenje kao trulex krpa.