Konačno rešena misterija: O čemu muškarci razmišljaju tokom seksa

Ukoliko želite da saznate šta se mota po glavi muškarca dok ste u intimnim situacijama, morate znati da su te misli nepovezane, dosta kratke i najčešće se svode na samo uzbuđenje i eventualni strah od ‘zakazivanja’.

U svakom slučaju, ovo su neke stvari o kojima muškarac najverovatnije razmišlja tokom seksa, prenosi 24sata.hr.

Trebalo je da sačekam

Ako ste završili u njegovoj omiljenoj pozi, strah od preranog završavanja vrlo je čest. Tada im jure misli o tome da li je trebalo da produže predigru ili pak duže budu u pozi koja ih ne dovodi do ivice orgazma. Nije uvek dobro ići s omiljenom pozom, posebno ako to znači da će do cilja doći prerano. Razmislite da odete na koncert svog omiljenog benda i oni sviraju najbolju pesmu na samom početku. Odjednom, ostatak koncerta izgleda malo manje posebno. Imati seks nije kao odlazak na koncert, ali ipak, na neki način je to, to, zar ne?

Baš je seksi

Muškarci obožavaju vizuelne podsticaje koji se vezuju uz seks – od izraza lica partnerke, pogleda na njene obline – sve do slike same akcije i genitalija u klinču. To im prilično zaokuplja pažnju i misao ‘baš je seksi’ često se javlja kod strastvenog seksa.

O bilo čemu drugom

Bilo da je reč o ručku, spisku za kupovinu ili fudbalu – muškarci će ponekad namerno prizvati misli samo da bi sebi skrenuli pažnju i pritom produžili trajanje seksa kako bi udovoljili partnerki i dokazali da su dobri ljubavnici.

O omiljenoj fantaziji…

I premda je radnja možda nešto drugo, to ne znači da muškarac ne može da ‘vrti’ fantaziju u glavi u kojoj je partnerku smestio u neku drugu radnju i scenario. Naravno, moguće je da razmišlja i o nekoj drugoj ženi koju je stavio u vašu ulogu – naročito ako je veza postala predvidljiva i dosadna.

Da li je ona…

Iako su u akciji, muškarci često obraćaju veliku pažnju na zvukove koje žena proizvodi, nadajući se da će naslutiti da li je doživela orgazam ili je na dobrom putu da će to dogodi. To im je često misao vodilja, nakon koje se napokon mogu opustiti i misliti na sopstveno zadovoljstvo.

Šta bi želeli

Prema anketama, većina muškaraca bi od svojih partnerki želeli da češće iniciraju seks, budu u tome direktnije, češće koriste ‘dirty talk’ i izraze želju za eksperimentisanjem.

Ovo su neke od najčešćih misli vezanih za ‘žensku izvedbu’

  • Da bude aktivnija – s rukama, jezikom, bokovima, grudima, zadnjicom
  • Da preuzme kontrolu, na primer predlogom promene poze
  • Da kaže ako želi duže/kraće
  • Da inicira seks oralnim seksom
  • Da jasno dâ do znanja da li je doživela vrhunac
  • Da se sama dodiruje
  • Da kaže šta ne voli u seksu, odnosno postoji li nešto što samo ‘odrađuje’ (najbolje ne u samom trenutku seksa, već pre ili posle)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarciseks.zene
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ja razmišljam da mi se neka 40+ javi što pre. 😄

  • Adolf

    Razmišljam koja će biti poza u sledećem krugu.