Ljubav na prvi mejl (I deo)

Hteli ne hteli, pre ili kasnije naletećete na sajtove, domaće ili inostrane, koji mame usamljene, romantične i zaljubljive dušice – uz obaveznu garanciju da se upravo tu nalazi onaj/ona koga/koju tražite celog života i čeka samo na vas.

O tome ste, van svake sumnje, do sada toliko puta čuli, čitali… Možda ste poželeli da osetite (ili čak doživeli?) hemiju koju stvara komunikacija u sajber prostoru, donoseći vam sa hladnobelog ekrana gotovo prožimajuće emocije. Emocije, a ne sajber seks, niti puki čet na koji povremeno besciljno utrošite višak vremena.

Da li je to moguće? Hm.

– Ljubav je precenjena! – bespogovoran je Al Paćino u filmu „Đavolov advokat“, uz opasku da dokazano isti efekat izaziva i tabla čokolade. Ne nalazimo da smo pozvani da na bilo koji način razbijemo ičije iluzije ili očekivanja, no savetujemo da ne zaboravite ni takvo tumačenje ljubavi ukoliko se upustite u avanturu traganja po nepreglednim vrletima virtuelnim. I tek tako otkrivaju se sve lepote ovakvih kontakata. Beskrajno je zabavno i inspirativno, može vas načiniti ozbiljnim zavisnikom, a vaše nevidljive sagovornike onima bez kojih ne umete da zamislite svakodnevicu.

Tipično ženski motivi mogu vas navesti na to da, ne razmišljajući o posledicama, svoj virtuelni identitet podelite sa ostalim posvećenicima takvog sajta. Zaigrale ste tu igru zaintrigirane, recimo, profilom dovoljno misterioznog, duhovitog i šarmantnog momka čiji lik krasi bilborde metropola (uvek je tako i nikako drugačije) nastanjenog u nekoj egzotičnoj zemlji, pa i destinacija nekako dođe kao olakšavajuća okolnost?

Pripremite se na dosadno tipične, ali i iznenađujuće originalne digitalne saigrače.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar