Ljubav ne mora ništa da vas košta: Romantika za 0 dinara

Ovi romantični gestovi vrede milion dolara, ali neće vas koštati maltene ništa, kao na primer mejl, koji je ljubavno pismo 21. veka. Isprobajte super ideje za pravo uživanje u dvoje bez trošenja novca. Osim ako nemate toliko para da iznajmite limuzinu koja će da vas odveze u skupi restoran otvoren samo za vas dvoje ili da kupite avionske karte i ulaznice za koncert omiljenog benda u Londonu, sigurno razbijate glavu kako ćete svoju vezu da učinite zanimljivijom i uzbudljivijom. Ovi romantični gestovi vrede milion dolara, ali vas neće koštati maltene ništa.

Sastavite mu plej listu

Odaberite pesme koje oboma nešto znače – možda ste ih čuli na vašem prvom sastanku ili na prošlom novogodišnjem dočeku na kojem ste se oboje dobro zabavili. Zajednička muzika će da oživi lepe uspomene.

Filmski maraton

Nabavite/skinite filmove za vašu lenju subotu kod kuće. Možda ćete morati da pretrpite i ne baš omiljene žanrove, ali isplatiće se kad vidite koliko je dirnut.

Priuštite sebi svoj spa dan

U vašem stanu, naravno. Jedno drugome izmasirajte leđa ili stopala, istuširajte se zajedno, vi njega obrijte na starinski način, neka on vama češlja kosu. Mogućnosti su neslućene i zaista obećavaju.

Prošetajte

Iako je napolju hladno. Ali ako navučete jakne i rukavice, uzmete svog dečka pod ruku i provedete sat-dva u šetnji, brzo će vam postati toplo. Oko srca.

Poljubac za dragog

Ostavite mu slatku poruku na papiriću sa otiskom svog ruža.

Upalite sveće

Kad je o romantici reč, pozitivna atmosfera je važna pa ćemo da vas podsetimo na čarobni trik – tu i tamo upaljena sveća može da pretvori vaš stan u pravi budoar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavromantikaveza
Komentari (0)
Dodaj komentar