Loši načini flertovanja

Sudeći po mnogim časopisima i magazinima, za modernu devojku veoma je „in“ da flertuje kako i gde stigne. Sve, međutim, ima svoje granice – neke stvari ne treba činiti prilikom flerta, ni iz kojeg razloga.

Nalazite se, recimo, na zabavi koju organizuje vaša firma i otkopča vam se dugme na bluzi. Ups! Dobro, svakom može da se desi – ali to ne znači da treba da zamolite nepoznatog muškarca da vam je zakopča; a ni simpatičnog, već oženjenog kolegu, ili, još gore, šefa.

Ili, nalazite se na nečijem venčanju i mladoženja je stvarno sladak. Mlada je zaista srećnica! Ipak, bez obzira na to koliko vam se mladoženja dopada, ne treba na svakih pola sata da mu „čestitate“ na dobrom izboru.

Sa roditeljima ste na večeri. Roditelje, zbog posla, već neko vreme niste videle, a sad ste ih ponosno izvele u lep restorančić na večeru. To nipošto nije dobro vreme za razmenu zavodničkih pogleda (komentara, poruka i slično) sa muškarcem koji sedi za susednim stolom, koliko god vam se dopadao njegov izgled.

U toku su važni pregovori, ili bi trebalo da radite za kompjuterom, tek, umesto unošenja bitnih podataka i/ili praćenja onog što bi trebalo da pratite, vi četujete sa zanimljivim momkom koga ste upoznali preko Interneta. Ne, nema veze što je posao dosadan, ili što su pregovori smrtno dosadni – nije vreme za razmenu „bezobrazluka“ preko Interneta.

Sa prijateljicama ste u kafiću i preglasno im pričate kakve ste sve vratolomije izvodile prošle noći u toku seks-maratona sa tipom koga ste „maznule“ na jednu noć, sve to u nadi da će vas čuti i oduševiti se izvesni muškarac, takođe gost kafića, koga biste volele da odvedete u krevet te večeri.

Ovi primeri vam zvuče preterani? Mislite da niko tako ne postupa? Nažalost, ima i onih koji se baš tako ponašaju i inače simpatičnu igru flerta pretvaraju u nešto vulgarno. Nemojte i vi!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar