Mačo

Kategorizacije u životu vrlo su jasne. Ukoliko ste muškarac, možete biti mačo, šarmer, latinoljubavnik, ili pak šonja, tatin sin ili naivčina. Nije, naravno, obavezno zaokružiti samo jedan odgovor. Ako ste žena, možete biti fatalna zavodnica, predana kuvarica, dobra drugarica i još malo toga, barem posmatrano iz muškog ugla. Šta je, međutim, definicija koja stoji iza ove etikete?

  • Muškarci
Mačo je onaj koji osvaja žene na bondovski način. Besprekoran u krevetu, mačo žene uvek ostavlja željne njegove blizine i neodoljivog dodira. On postavlja pravila, zakone i odnose. Njemu je stalo do svih žena podjednako, on voli žene, ne ženu. Prava je fabrika za slomljena srca i pregažen ponos, ali nikada ne strahuje od toga da će doživeti nešto slično.

Za šarm je potrebna mudrost i stil. Ne kaže se bez razloga za starije muškarce da su pravi šarmeri i šmekeri. Oni znaju da dami treba da pridrže stolicu, da pred njom skinu šešir i poljube joj ruku. Znaćete šta vas je snašlo tek kada on bude već daleko. Nikada nećete moći da zaboravite njegov vragolast osmeh i prodorni pogled, koji vam govori da ste jedina žena na svetu.

Njemu je seks u venama, požuda u svim žilama. On otvara vrata u novi svet, koji će vam dočarati na letećem ćilimu. Pored njega se možete osećati samo voljeno i željeno. Učiniće da ceo svet padne na vaš dlan, a onda, kada se svetla ugase, vaš latino će pobeći kao sunčevi zrak i preći na neku neistraženu oblast.

On nema svoje ja, bilo zbog vaspitanja, bilo zbog očevog novca i snažnog autoriteta. Dobro glumi sposobnog i odgovornog čoveka. Najčešće priča o tome kako je uradio, obradio, o“ladio i uzeo pare. Iz njega progovara želja i neispunjena stvarnost, on govori jezikom snova, održavajući privid koji postiže izgledom. Bilo da je šonja, naivčina, ili tatin sin, u životu se sa njim možete provesti samo loše.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar