Mediji nas bombarduju savetima o zavođenju muškaraca: Treba li da ih poslušamo?

Kako zavesti muškarca? Koliko puta smo samo čitale o tome u medijima. Da li je to postala opšta pojava u ponašanju?

Koliko nas zaista sluša savete? Da li nam ovi saveti pomažu ili ipak odmažu u našoj misiji da osvojimo tog neodoljivog ili nedodirljivog mladića?

Možemo li sve momke staviti u isti koš? Da li su svi momci isti pa iste taktike možemo da primenjujemo na sve njih?

Kad malo zastanemo, bolje razmislimo nema smisla da primenjujemo bilo kakve taktike zavođenja ako one nisu u skladu sa onim što mi jesmo. Onda to postaje gluma. Navlačimo maske koje će kad tad spasti i šta onda? Taj muškarac zaljubiće se u laž koju smo mu servirali. Šta ćemo kada više ne budemo mogle da glumimo? Šta ćemo kada nas upozna tako ogoljene, bez maski? Ili planiramo da večno glumimo u predstavi?

Jedini pravi savet pri zavođenju jeste da budemo ono što jesmo. Ako mu se ne svidimo takve, onda on i nije za nas, zar ne?

Volimo sebe. Poštujmo sebe takve kakve smo. Nema potrebe da budemo ono što nismo. Mi smo dovoljno dobre ovakve, a ko to ne vidi, to je njegov problem. Neka produži dalje svoj put – bez nas, a mi ćemo dočekati onog ko će nas obožavati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarcitaktikezavođenjezene
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    čekajte…kako zavesti muškarca? Posle pišete kako muškarci varaju…tu nešto ne štima.

  • Adolf

    Glupog li teksta… „Volimo sebe. Poštujmo sebe takve kakve smo.“ Eto saveta kako se ne treba ponašati.Ako žene vole samo sebe,posle nemoj neka da zakuka kako ih niko neće,na kraju priče će završiti po principu „daj šta daš“.A to opet neće izaći na dobro niti će potrajati.Ajde bre,prestanite sa ovakvim idiotskim tekstovima,ionako smo dovoljno duboko propali,ne trebaju nikov ovakvi kvazi saveti.