Mnogi OVO vole više od seksa, ali to KRIJU

Za neke je još uvek tabu tema, ali masturbaciju obožavaju i muškarci i žene.

Istraživanje koje je na 10.000 muškaraca i žena sprovela kompanija za proizvodnju igračaka za odrasle Tenga pokazalo je da čak jedna četvrtina njih više voli solo igrice nego seksualne odnose.

Čak 27 odsto žena i 21 odsto muškaraca izjavili su da im je samozadovoljavanje mnogo prijatnije od seksa i da više uživaju sami nego sa partnerom.

Problem je u seksualnoj anksioznosti koju oseća veliki broj muškaraca i žena.

Oni strahuju da će se pokazati loše u krevetu i osećaju pritisak jer misle da seks treba upražnjavati na ovaj ili onaj način. Zato više vole da budu sami sa sobom.

93 odsto muškaraca i 88 odsto žena priznaje da redovno masturbira, ali veliki broj žena od svog partnera krije solo igrice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

seks
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • FILIP

    Muskarci dozivljavaju orgazam,u mnogo snaznijem obliku,kada sami onanisu.Na to veliko osecanje zadovoljstva, mnogo utice saznanje,da nemaju rizik od dobijanja polnih bolesti.Takodje,mnogi muskarci prilikom odnosa sa osobom zenskog pola,ne mogu uopste da ejakuliraju,bojeci se da partnerka ne zatrudni.Kada muskarac masturbira,on potpuno slobodno,rasipa svoju spermu,srecan da mu ne preti nezeljena trudnoca partnerke.