Muškarci 40+ u seksu najviše vole ove 2 stvari, ne možete ni da pretpostavite koje

Prema jednoj nedavno sprovedenoj anketi, muškarci iznad 40 godina posebno vole dve stvari – mnogi će se iznenaditi koje!

Prema anketi jedne stranice na internetu, „LeAffair“, znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.

Šta to vole sredovečni muškarci?

Oni vole nežno, a ne prljavo i grubo! Kako se navodi, muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu! Naime, ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja!

Zatim na listi sledi ‘normalan seks’ (tako su naveli), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim petama, SM igrice i seks u troje.

A kakva je situacija s mlađim muškarcima?

Muškarci u dvadesetim i delimično i u 30-ima, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Seksi fotografije i video? To im je super! I seks sa više osoba je u top pet želja u krevetu.

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji u dobi između 20 i 30 godina – međutim, tada su ipak više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu.

U srednjim četrdesetim godinama života najviše se menja kvalitet u seksu. Naime, potvrđeno je da u dobi od 45 godina muškarci (ali i žene!) manje imaju odnose, ali seks tada postaje značajno kvalitetniji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavmuškarciseks
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Sofronije

    40+ je širok pojam.Uglavnom, ja sam više 50+, ali i dalje volim isto što sam i ranije voleo.Provereno i nikad ne omane.Volim i kvalitet, a i kvantitet, koji je možda malko opao u odnosu na ono od ranije, ali kvaliteta ne volim da se odričem.A pod kvalitetom mislim na bespoštedan seks bez tabua, bez lažnog gađenja na neke određene stvari, iskusni znaju na šta mislim.Znači, pravi pornićarski seks bez puno priče i bez ikakvih kočnica, bez pardona.Profi oral do kraja, anal ne mora, nisam baš toliki ljubitelj toga mada sam probao par puta, i ovo ostalo sve regularno bez previše akrobacija.Standardne poze, i to je sasvim dovoljno, kako u mlađim godinama, tako i u malo zrelijim.Ali dobar obostrani oral je obavezan što se mojih prohteva tiče.Ne dobar, nego najbolji, da je svaki za pamćenje.To je prava stvar, i toga se ne odričem.