Muškarci, hajde konačno naučite ovih devet stvari o ženama i seksu

Žene mogu biti prilično otvorene u razgovoru o seksu, ali pre je to razgovor s prijateljicama nego s partnerima jer ne žele da povrede njihov osetljivi ego, tvrdi seksualni terapeut i autorka brojnih bestselera Trejsi Koks. Muškarci su pak jednako zatvoreni za pitanja razgovora o seksu, iako su na glasu kao pol kom je on omiljena tema.

Autorka je za britanske medije otkrila kako je kroz godine rada s pacijentima uočila da postoje stvari bi koje pripadnici i jednog i drugog pola voleli da druga strana zna u krevetu.

Ovo bi žene volele da muškarci znaju:

1. Za ženu je emocionalno uzbuđenje jednako bitno kao i fizičko, pa je psihička stimulacija razgovorom i pokretima pravi način stvaranja atmosfere za seks.

2. Lepe reči su najbolji afrodizijak za ženu i muškarci koji žele više akcije u krevetu, trebalo bi više da pričaju.

3. Što više muškarac pomaže u kućnim poslovima, to je žena odmornija za seks. Takođe, to pomaže i u uspostavljanju osećaju ravnopravnosti i poštovanja za kojima žene žude.

4. One takođe žele da iniciraju seks, ali za to gube volju ako im muškarci na dnevnoj bazi i nimalo suptilno traže seks.

5. Pritisak da žena doživi vrhunac ne pomaže u postizanju orgazma, zbog toga je važno ne požurivati je. Ako orgazam izostane, to ne znači da seks nije bio dobar.

6. Žene ne žele uvek romantičan seks i vrlo su otvorene na mogućnost „divlje akcije u krevetu“. Zbog toga ne treba uvek nastupati s nežnim dodirima, već slediti njihov govor tela.

7. Ona ne voli pritisak partnera na seks, naročito ako je već jasno dala do znanja da nije raspoložena. Ne samo da će joj to dodatno smanjiti želju, već će ga doživeti kao napor.

8. Muškarci treba da shvate da velik broj žena ne može da postigne orgazam isključivo penetracijom pa treba da se posvete i drugim načinima stimulisanja klitorisa.

9. Kao i prekratak, tako i predugi seks može biti više mučenje nego užitak. Sama penetracija koja traje duže od 20 minuta vodi do utrnuća i gubitka osećaja. Maratonski seks koji žene priželjkuju uključuje dugu predigru, kao i pauze, a ne samu penetraciju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarciseks.zene
Komentari (0)
Dodaj komentar