Muškarci i ženska koža

Kada se žene udešavaju, one to rade prvenstveno zbog sebe – bolje se osećaju doterane nego nedoterane (naravno, individualno je koliko će se tačno žena udešavati i s kakvim izgledom će se osećati doterano). Nakon udešavanja za sebe, dolazi udešavanje za druge žene, to jest, takmičenje s drugim ženama – koja je lepša, doteranija, namirisanija, privlačnija, poželjnija… Tek na trećem mestu je doterivanje da bi se dopale muškarcima.

Kada se doteruju da bi se dopale muškarcima, rade ono što one veruju da je muškarcima privlačno. Tako će se našminkati (primećuju muškarci šminku, ali im nije toliko bitna). Oblače lep donji veš (muškarci ga uopšte konstatuju samo ako im je ženski donji veš fetiš). Sređuju frizuru, koju muškarci uopšte ne primećuju – oni vole da je ženska kosa duga i bujna i prijatna na dodir, ostalo je nebitno. Izlažu se ne uvek prijatnim tretmanima da bi se oslobodile celulita (koji muškarci i ne primećuju) i onoga što smatraju viškom kilograma (a muškarci vole obline).

Jedna od retkih stvari koje žene čine kako bi se doterale za muškarce (naravno, pre toga za sebe i za druge žene), a koje muškarci zaista primećuju i uživaju u njima, jeste depilacija nogu i potpazušnih jama i korišćenje mleka za omekšavanje kože.

Nije da muškarci nešto posebno razmišljaju o tome. Međutim, veoma uživaju u mekoj, izdepiliranoj ženskoj koži. Zapravo, umeju da se ponašaju kao da veruju da su žene prirodno takve, s potpuno glatkom kožom, nežnom poput one koju imaju bebe, ali i te kako primete ako su noge ili pazuha neizdepilirani.

Nekim muškarcima nije preterano bitno ako su noge i pazuha neizdepilirani i neće odbiti ženu zbog toga (ima, verovale ili ne, čak i onih koji misle da su maljave noge prirodnije i privlačnije). Ipak, i njima će veoma prijati dodir nežne, svilene, glatke ženske kože – biće veoma upadljivo koliko će im prijati.

Ukoliko želite da budete racionalne i da, kada se udešavate za muškarca, znate na šta najviše da obratite pažnju (a šta možete i da zanemarite), ili se desi da vam je vreme za ulepšavanje ograničeno pa morate da odaberete manji broj stavki umesto kompletnog sređivanja, sada imate potrebne informacije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar