Muškarci priznali: Mrzimo kad žene OVO rade tokom seksa

Visoko na listi stvari koje ih nerviraju su neuverljivo vrištanje prilikom lažnog orgazma, žene koje vode ljubav samo u jednoj pozi i pričanje tokom seksa.

„Bio sam prvi put s devojkom u krevetu i brzo mi je priselo. Dahtala je, govorila koliko je palim i vrištala, ali je iz aviona bilo očito da glumata. To me toliko omelo da na kraju nisam uspeo ni da svršim. Obukao sam se i našao neki izgovor zašto hitno moram kući.“ Marko, 28.
„Bio sam u dugoj vezi, u kojoj je moja devojka seks počela doživljavati kao još jednu stvar s liste koju treba obaviti. To sam shvatio kad mi je tokom vođenja ljubavi rekla: „požuri, market radi do osam, nemamo mleka za kafu ujutro.“ Toni, 30. Saznajte OVDE istinu o analanom seksu.

„Upoznao sam devojku koja je bila simpatična, ali jako nesamopouzdana. Nije dopuštala da svetlo bude upaljeno dok imamo seks i uvek smo imali seks u istoj pozi. Misionarskoj. Kad sam je pitao zašto, rekla je da se jedino u toj pozi ne oseća debelo.“ Nikola, 25.

„Ako devojka nije dobra u oralnom seksu, to je za mene užas. Makar izgledala kao Anđelina Džoli pre 10 godina.“ Noa, 27.

„Poruka dugokosim devojkama: zavežite kosu dok imate seks. Užasno me nervira kad se tokom seksa moram boriti s njenim pramenovima u svojim ustima i očima.“ Petar, 29.

(Cosmopolitan.hr)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarciseks
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • Nemoj da mi pokvariš šminku

    Žene u startu potcenjuju muškarce. Smatraju, da su toliko iskompleksirani da je to smešno, jer da nisu, ne bi ih one mogle odvući u krevet .Onda ono „čudo“ što se očekuje od predigre, jer mora da bude sve po redu, prvo predjelo, posle se podriguje. Kad kažu „ajde“, onda mi se smuče, jer konjima se kaže“ ajde“, kad se povuku kajasi .Šta ajde??? Valjda i muškarac treba da bude dovoljno ubzuđen i da joj ga prisloni, kad on oseti za to potrebu. Posle nastupa čin, koji se zove: stenjanje, grebanjeizuvijanje i foliranje, kao što su gledale u filmovima. Kad naiđu na nekog, ko ih dobro nakarindža, ne mogu da veruju, čude se, kako je to moguće, da nisu one bile glavne, koje su vodile igru. Od takvog, beže, glavom bez obzira, jer ne mogu da ga „vozaju“ i navlače na „finjaka“, da su se one žrtvovale zbog njega.. One uvek traže Adama, koji će da bude fin, da im skine jabuku, a posle bude isteran iz Raja.

  • Raštimovane opruge

    Najgore je, kad se u seksu žena ponaša, kako je videla u filmovima.Sve je veštačko, i gluma do bola, od početka do kraja. Sve žene, koje su dobre u krevetu, se jednostavno i prirodno se ponašaju, u zavisnosti od situacije.

  • Anonimni

    Ma samo udri

    • Misli malo

      Znaš li, ko tvoju udara???

  • ???

    „Ako devojka nije dobra u oralnom seksu, to je za mene užas. Makar izgledala kao Anđelina Džoli pre 10 godina.“ Noa, 27.“……..vau kakav komentar .. Šta kažeš da je naučiš Romeo,umesto što zahtevaš znanje bez prakse,ili bi trebalo da je duvala mnogima,čisto da te opali po ponosu sa rečima „nisi loš,duvala sam boljima ali možeš da prodješ“

  • NOVAK

    Najgore su one ljubavnice,koje kada dodju kod muskarca radi seksa,odu u kupatilo,istusirane legnu,rasire noge i kazu…navali ako si musko! Tog momenta,“usijani“ penis omlitavi se,a ja izgubim totalno volju za seksom.! Devojke bi trebalo da znaju ,da ne postoji na svetu,veca „vijagra“,nego sto su to one same,to jest,njihovo znanje koje umeju da primene,tokom vodjenja seksa.Naravno,oralno zadovoljenje muskarca,zauzima visoko prvo mesto. pri rangiranju zenskog umeca vodjenja ljubavi..

    • nema pravila

      Bato, nisu sve savladale tu veštinu.Bila jedna, vrh u sexu, oral , katastrofa.Bilo mi je glupo, da joj bilo šta objašnjavam.

    • Anonimni

      istina