Muškarci zanemeli: OVU vrstu seksa žene najviše vole!

U Velikoj Britaniji sprovedeno je istraživanje o tome koju vrstu seksa žene najviše vole i kakvu bi maštariju najviše volele da ispune tokom života.

Istraživanje o seksualnim maštarijama sprovedeno je na 1.516 ispitanika koji su dobili listu od čak 55 najrazličitijih seksualnih maštarija (od seksa s više partnera do seksa koji je uključivao objekte i životinje).

https://www.instagram.com/p/BWrOWdEhx-4/?taken-by=boobsexys&hl=en

Ženama koje su učestvovale u istraživanju rečeno je da svaku maštariju ocene prema intenzitetu, odnosno osećanjima koja ih obuzmu kada shvate da je moguće da će je ostvariti.

Neverovatno, ali od svih živih perverzija i seksualnih fantazija najveći broj žena na prvo mesto stavio je seks koji uključuje romantična osećanja!

Za ovu vrstu seksa glasalo je najvećim intenzitetom čak 74 posto žena.

Foto: Pixabay/claudioscott

Na drugom mestu našao se seks na javnim mestima (68 posto), a na trećem dominacija, odnosno seksualna potčinjenost u krevetu (65 odsto).

 

Više od 52 odsto žena odlučilo se za različite varijante vezivanja, 36 odsto mašta o „spenkingu“, a 28,9 odsto mašta o tome da ih muškarac prisili na seks, piše stil.kurir.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

seks
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Filip Romanski

    Ne postoji savrsen muskarac,kao sto ne postoji ni savrsena zena. Savrsen muskarac bi mogao biti onaj,koji oralno i rektalno,moze biti tako vest,da zenu „natera“ da svrsava dok joj on rovari po utrobi. Rektalni seks,muskarci upravo obozavaju.Naravno,prvo treba rektum zene,prstom dobro namazati vazelinom.Potom pre uvodjenja penisa, dobro prstom trljati unutrasnjost rektuma,da se misici olabave.Zena koja je jednom primila penis u rektum,ne zeli drugi nacin,seksualne aktivnosti.!