Način na koji se krećete

Kada razmišljaju o tome kako da se što više dopadnu muškarcima, većina žena se uglavnom usredsredi na frizuru i na garderobu, kao i na negu tela. Tačno je da će muškarci primetiti da vam je kosa lepa, koža negovana, kao i da ste odabrale garderobu koja vam dobro stoji i u kojoj se dobro osećate, ali čak ni na prvi pogled to neće biti sve što će primetiti. Praktično svi muškarci i te kako obraćaju pažnju na to kako se žena kreće, i to je jedna od prvih stvari koje primećuju.

Razlog za ovakvo muško ponašanje je instinktivan: posmatrajući kako se krećete, oni procenjuju kakvi biste bili u krevetu (nisu uvek svesni toga, uglavnom će samo pomisliti da im se sviđa kako se krećete ili da im se ne sviđa). Da ne bude zabune, to ne znači da će odmah hteti i/ili pokušati da vas u krevet i odvedu, samo će im način na koji se krećete biti još jedan razlog da im se fizički dopadnete ili ne.

Zato, kada pokušavate da se dopadnete nekom muškarcu, obratite pažnju na to kako pred njim igrate, kako hodate i kako jedete. Sve to njemu šalje informaciju (koje može biti svestan ili ne) koliko je s vama moguće uživati, koliko ste vi u stanju da se opustite i uživate u životu, koliko ste maštoviti i kreativni.

Opet da ne bude zabune, to nisu jedini faktori koji će uticati na to da muškarac želi ili ne želi da bude s vama. Bez obzira na to šta neki verovali, i muškarci žele da im se žena dopadne kao ličnost. Baš kao što se ženama dešava da im priđe neko sladak, pa da otkriju da ne ume da sastavi prosto proširenu rečenicu i da ih to odbije od njega, i muškarcima se dešava da ih oduševi kako neka žena izgleda i kako se kreće – i da se zgade čim ona progovori i pobegnu od nje.

Ličnost je, dakle, i dalje najbitnija, barem kada se radi o vezama vrednim spomena, ali ne smeta da obratite pažnju i na ostale detalje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar