Najnoviji trend u seksu – grozan ili samo praktičan?

Takozvani ‘Half-Night-Stand’ – u prevodu, ‘seks za pola noći’, novi je trend. Stupa na scenu nakon seksa za jednu noć – kad je reč o ‘brzoj ljubavi’ – i jako puno pojednostavljuje čudnu situaciju nakon zajedničke ‘noći’.

Kako sam naziv govori, ostaje se pola noći – odnosno, toliko dugo dok zabava ne završi. Nakon seksa se jednostavno spakuju stvari i ode. Dugo maženje nakon seksa, čavrljanje ili koja čaša vina? Apsolutno zabranjeno!

Taj nagli kraj ima više prednosti. Barem ako gledamo samo na zabavu: partneru daješ jasno do znanja da te ne zanima, odnosno da te ne zanima veza s njim. Nećeš se probuditi pored njega ujutro i onda tražiti opravdanje da ne moraš ostati na doručku. Plus: možeš spavati u vlastitom krevetu, sledeće jutro se fino istuširati, obući se u čistu odeću…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pola noćiseks
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    ko ne želi… taj nije normalitis

  • Anonimni

    Jadan je to seks, kad je bez emocija. Kupi onda gumenu lutku, pa uživaj.

  • ANDREJ

    Zaista,i pored najbolje volje,nisam mogao da nadjem nista grozno,u tom skracenom vodjenju ljubavi. Danas,kada smo svi prezauzeti ,kada vremena nemamo dovoljno,mislim da su kratki sastanci,radi vodjenja seksa neminovni. Sta je od neobicne vaznosti,za odrzavanje zdravog tela i psihe. Vazan je po mogucstvu,redovan seksualni odnos.Pa zar ima ista lepse,nego se recimo cetiri sata,posteno j….i,i onda potpuno relaksirano,pozdraviti se sa partnerkom – partnerom i otici kuci svojim putem. U tako relativnom kratkom susretu,ali zato odradjenom dobrom seksu,nema nikakvih problema,nikakvih sukoba.Takav seks krepi i dusu i telo,i ja ga u potpunosti podrzavam.!